Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bich Truc Minh Team
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bảo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huỳnh Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Triệu Thái geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi is nu in balbezit. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang draait met de bal, schiet en ... Nhật Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Tuấn Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bich Truc - Minh Team 0:1

18e minuut.
Huỳnh Đức onderschept slim de pass. Huỳnh Đức speelt de bal door. Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái speelt de bal door. Quang Minh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bich Truc - Minh Team 1:1

23e minuut.
Thái Trung is nu in balbezit. Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Hải is nu in balbezit. Việt Khôi onderschept slim de pass. Việt Khôi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Triệu Thái haalt uit met een fantastische trap. Duy An probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minh Tiến neemt de hoekschop. Daar is Bùi Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bảo is nu in balbezit. Nam onderschept slim de pass. Trung Phương begaat een overtreding. Trung Phương krijgt een gele kaart. Nam raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nam kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bich Truc 58%, Minh Team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bich Truc - Minh Team 1:1

49e minuut.
Quốc Văn is nu in balbezit. Quốc Văn geeft de bal voor. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang draait met de bal, schiet en ... Nhật Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bich Truc - Minh Team 1:2

52e minuut.
Thái Trung geeft de bal voor. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huỳnh Đức onderschept slim de pass. Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bich Truc - Minh Team 2:2

79e minuut.
Klungelig pakt Thái Trung de bal. Đức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Mạnh geeft een lange en hoge pass. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hoàng Trọng geeft een lange en hoge pass. Bùi Doanh kopt de bal weg. Đức Mạnh rent richting de bal. Triệu Thái onderschept slim de pass. Triệu Thái haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bich Truc 36%, Minh Team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bich Truc - Minh Team 2:2