Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Birds FC Đỉnh Cao Lạnh Lẽo
Normal Tactiek ta da tro lai
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Hiệu met de inworp. Hiếu Phong rent richting de bal. Minh Hiếu rent richting de bal. Minh Hiếu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović passt de bal zonder na te denken. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ... Quang Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:1

5e minuut.
Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski geeft een hoge lob. How rent richting de bal. Maddison is nu in balbezit. Maddison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quang Thịnh met een harde bal richting middenveld. Živadinović kopt de bal weg. Viñas controleert de bal met de borst. Viñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

11e minuut.
How rent richting de bal. How geeft de bal voor. Klungelig pakt Maddison de bal. Maddison schiet op doel. Quang Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:3

12e minuut.
Minh Hiếu speelt de bal door. Daar is Hiếu Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddison rent richting de bal. Maddison passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
How bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. How onderschept slim de pass. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:4

15e minuut.
Živadinović geeft de bal voor. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How schiet op doel. Quang Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:5

19e minuut.
Daar is How, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. How verovert de bal door een tackle van achteren. Maddison is nu in balbezit. Maddison haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas speelt de bal door. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:6

25e minuut.
Na een snelle pass probeert How de bal onder controle te krijgen. Thanh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Long probeert naar een medespeler te passen. How is nu in balbezit. How haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Boski rent richting de bal. Boski speelt de bal door. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thái Nguyên de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quang Thịnh speelt de bal door. Živadinović kopt de bal weg. Maddison rent richting de bal. Maddison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:7

31e minuut.
Thanh Long is nu in balbezit. Boski geeft een lange en hoge pass. Maddison is nu in balbezit. Maddison schiet op doel. Quang Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8

34e minuut.
How rent richting de bal. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski probeert naar een medespeler te passen. How rent richting de bal. How schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Quang Thịnh met een harde bal richting middenveld. Živadinović is nu in balbezit. Živadinović passt de bal in één keer door. Viñas rent richting de bal. Viñas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Thái Nguyên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Birds FC 74%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 26%.
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8

49e minuut.
Živadinović geeft een lange en hoge pass. Thái Nguyên kopt de bal weg. Daar is Duy An, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viñas rent richting de bal. Viñas schiet op doel. Quang Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:9

52e minuut.
Quang Thịnh trapt de bal weg van het doel. Boski is nu in balbezit. Boski geeft een lange en hoge pass. Viñas probeert de bal met de borst te controleren. Viñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Doanh de bal. Maddison verovert de bal door een tackle van achteren. Maddison speelt de bal door. Viñas heeft problemen om de bal te vangen. Viñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:10

59e minuut.
Daar is Živadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živadinović geeft de bal voor. Maddison kopt de bal weg. How is nu in balbezit. How draait met de bal, schiet en ... Quang Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Thái Nguyên de bal. Doanh speelt de bal door. Boski geeft een lange en hoge pass. How is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:11

61e minuut.
Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison onderschept slim de pass. Maddison speelt de bal door. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:12

63e minuut.
Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maddison probeert naar een medespeler te passen. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ... Quang Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Maddison draait met de bal, schiet en ... Daar is Hoàng Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. How rent richting de bal. How schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:13

68e minuut.
Hiếu Phong met een sublieme pass. Minh Hiếu is nu in balbezit. Viñas verovert de bal door een tackle van achteren. Viñas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Klungelig pakt Thanh Long de bal. Duy An rent richting de bal. Živadinović onderschept slim de pass. Živadinović passt de bal in één keer door. Viñas geeft de bal voor. Quang Thịnh bokst de bal weg. How springt en kopt de bal. Quang Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:14

73e minuut.
Boski probeert naar een medespeler te passen. Maddison rent richting de bal. Maddison passt de bal zonder na te denken. Viñas rent richting de bal. Viñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Boski kopt de bal weg. Klungelig pakt Maddison de bal. Maddison passt de bal zonder na te denken. Viñas rent richting de bal. Viñas draait met de bal, schiet en ... Quang Thịnh bokst de bal weg.

76e minuut.
Capelle met een sublieme pass. Thanh Long is nu in balbezit. Živadinović begaat een overtreding. Živadinović krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Hoàng Quốc met een sublieme pass. Thanh Long met een sublieme pass. Boski geeft de bal voor. How heeft problemen om de bal te vangen. How haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:15

81e minuut.
Hiếu Phong met een sublieme pass. Daar is Minh Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:16

83e minuut.
Boski passt de bal in één keer door. How is nu in balbezit. Viñas is nu in balbezit. Viñas draait met de bal, schiet en ... Văn Hải probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:17

86e minuut.
Hoàng Quốc met een sublieme pass. Boski is nu in balbezit. Boski geeft de bal voor. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:18

88e minuut.
Maddison met een sublieme pass. Viñas is nu in balbezit. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Birds FC 83%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 17%.
The Birds FC - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:19