Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EXTRA TSK Đóng Gạch Xịt
442TAC Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Labiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiş speelt de bal door. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori geeft een hoge lob. Durazzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Xuân Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Gugu probeert naar een medespeler te passen. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori passt de bal zonder na te denken. Durazzo rent richting de bal. Durazzo haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Phúc Duy met een snelle inworp. Minh Trí is nu in balbezit. Minh Trí passt de bal in één keer door. Bình Dương is nu in balbezit. Bình Dương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rycha met een sublieme pass. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo passt de bal in één keer door. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Labiş is nu in balbezit. Labiş geeft een hoge lob. Durazzo kopt de bal weg. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Coudeville is nu in balbezit. Coudeville geeft een hoge lob. Bình Dương kopt de bal weg. Durazzo rent richting de bal. Durazzo draait met de bal, schiet en ... Xuân Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durazzo rent richting de bal. Durazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Đóng Gạch Xịt 1:0

38e minuut.
Durazzo heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo maakt een afschuwelijke overtreding. Durazzo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gugu rent richting de bal. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Bellumori rent richting de bal. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 30%, Đóng Gạch Xịt 70%.
EXTRA TSK - Đóng Gạch Xịt 1:0

46e minuut.
Labiş is nu in balbezit. Labiş probeert naar een medespeler te passen. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Durazzo rent richting de bal. Durazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Labiş geeft een hoge lob. Bellumori rent richting de bal. Bellumori haalt uit met een fantastische trap. Bình Dương probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuân Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Đóng Gạch Xịt 2:0

48e minuut.
Rycha met de inworp. Gugu is nu in balbezit. Gugu geeft de bal voor. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Đóng Gạch Xịt 3:0

53e minuut.
Balvín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Tiến zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Trí rent richting de bal. Minh Trí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Dương geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycha met de inworp. Gugu geeft de bal voor. Xuân Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Minh Trí passt de bal in één keer door. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bellumori de bal. Bellumori speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sharpe is nu in balbezit. Labiş speelt de bal door. Koljević is nu in balbezit. Koljević geeft een lange en hoge pass. Bellumori springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Rycha speelt de bal door. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Đóng Gạch Xịt 4:0

82e minuut.
Coudeville onderschept slim de pass. Coudeville passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trung Hoa de bal. Koljević rent richting de bal. Koljević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Anh Long controleert de bal met de borst. Rycha rent richting de bal. Rycha met een sublieme pass. Bellumori rent richting de bal. Bellumori haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 33%, Đóng Gạch Xịt 67%.
EXTRA TSK - Đóng Gạch Xịt 4:0