Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.04
  • Stadion: F & F Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 978
F & F Bich Truc
TAC.442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 18
average Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Thái Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Phương met een sublieme pass. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Bich Truc 1:0

21e minuut.
Daar is Tuấn Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciorkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuấn Long. Tuấn Long krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Ðức rent richting de bal. Çağanay verovert de bal door een tackle van achteren. Çağanay geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Nhật Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Bich Truc 2:0

33e minuut.
Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm onderschept slim de pass. Thiện Tâm speelt de bal door. Çağanay rent richting de bal. Çağanay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Olăroiu geeft de bal voor. Văn Hải rent richting de bal. Văn Hải speelt de bal door. Çağanay rent richting de bal. Çağanay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hải Dương met een snelle inworp. Hoàng Trọng probeert naar een medespeler te passen. Trung Ðức kan de bal niet met de borst controleren. Việt Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Phương geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 38%, Bich Truc 62%.
F & F - Bich Truc 2:0

47e minuut.
Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương geeft een hoge lob. Daar is Tuấn Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Thái Trung met een snelle inworp. Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thiện Tâm zijn tegenspeler op de grond. Minh Tiến is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minh Tiến met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nhật Dũng met een sublieme pass. Butryn rent richting de bal. Butryn geeft de bal voor. Çağanay kan de bal niet met de borst controleren. Çağanay met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Bich Truc 3:0

58e minuut.
Thái Trung passt de bal zonder na te denken. Butryn is nu in balbezit. Minh Tiến schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minh Tiến is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Thiện Tâm rent richting de bal. Trung Ðức is nu in balbezit. Trung Ðức passt de bal met de wreef. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Bich Truc 4:0

63e minuut.
Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương geeft de bal voor. Butryn met een sublieme pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butryn is nu in balbezit. Thái Trung is nu in balbezit. Thái Trung passt de bal in één keer door. Thiện Tâm geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski geeft een hoge lob. Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Goniotakis met een sublieme pass. Butryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Butryn passt de bal in één keer door. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hải Dương met een sublieme pass. Việt Phương rent richting de bal. Việt Phương met een sublieme pass. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Bich Truc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 32%, Bich Truc 68%.
F & F - Bich Truc 5:0