Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minh Team ShowBaker
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Thông, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thông geeft een lange en hoge pass. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Thịnh is nu in balbezit. Hồng Thịnh met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bảo Long passt de bal in één keer door. Huy Thành is nu in balbezit. Thông maakt een afschuwelijke overtreding. Thông krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Thông, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Tài rent richting de bal. Ðức Tài passt de bal zonder na te denken. Huy Thành is nu in balbezit. Huy Thành haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trung Tùng speelt de bal door. Ðức Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Thông schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thông krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Bảo is nu in balbezit. Bảo geeft de bal voor. Trung Giang kopt de bal weg. Daar is Việt Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng geeft de bal voor. Tất Thành is nu in balbezit. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minh Team 52%, ShowBaker 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minh Team - ShowBaker 0:0

52e minuut.
Bảo is nu in balbezit. Huy Thành is nu in balbezit. Bảo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bảo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bùi Doanh rent richting de bal. Huy Thành begaat een overtreding. Bùi Doanh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bùi Doanh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Khánh Hoàng de bal. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - ShowBaker 1:0

88e minuut.
Đức Mạnh rent richting de bal. Huy Thành is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đức Mạnh. Đức Mạnh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minh Team 61%, ShowBaker 39%.
Minh Team - ShowBaker 1:0