Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hận_Đời_Vô_Đối Đỉnh Cao Lạnh Lẽo
LA_Attack Tactiek ta da tro lai
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
29.9 gemiddelde waardering 44.6
average Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Maddison onderschept slim de pass. Maddison passt de bal in één keer door. Daar is How, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski geeft een lange en hoge pass. How kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Maddison de bal. Maddison draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Hammerstad de bal. Quang Vinh rent richting de bal. Zsámboki is nu in balbezit. Quang Vinh onderschept slim de pass. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Triana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Boski speelt de bal door. Maddison rent richting de bal. Maddison passt de bal zonder na te denken. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Toàn Quân geeft een lange en hoge pass. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski geeft een hoge lob. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maddison probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:1

20e minuut.
Capelle is nu in balbezit. Quang Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Daron rent richting de bal. Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Quang Lâm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marmolejo Martínez komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Triana met een sublieme pass. Hammerstad kopt de bal weg. Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daron probeert naar een medespeler te passen. Altındağ is nu in balbezit. Moser geeft de bal voor. How is nu in balbezit. How haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski geeft een lange en hoge pass. Daar is Toàn Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddison rent richting de bal. Maddison schiet op doel. Vân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vnuk heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

36e minuut.
Maddison rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison is nu in balbezit. Maddison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:3

43e minuut.
Maddison passt de bal in één keer door. Vnuk verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo probeert de bal aan de voet te houden. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Phú Hải komt het veld opgelopen. Orhun komt het veld opgelopen. Nhật Huy komt het veld opgelopen. Gia Thiện komt het veld opgelopen. Subatovičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 62%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 38%.
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:3

55e minuut.
Inworp. Xuân Kiên komt het veld opgelopen. Xuân Kiên met de inworp. Hammerstad is nu in balbezit. Hammerstad geeft de bal voor. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn bokst de bal weg. Subatovičius rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:4

72e minuut.
Altındağ rent richting de bal. Moser onderschept slim de pass. Moser geeft een lange en hoge pass. How maakt een snoekduik en kopt de bal. Vân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:5

77e minuut.
How rent richting de bal. Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Huy geeft de bal voor. Xuân Kiên geeft een lange en hoge pass. Gia Thiện krijgt zijn hoofd ertegen. Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Subatovičius rent richting de bal. Subatovičius schiet op doel. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:6

80e minuut.
Hammerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron onderschept slim de pass. Daron passt de bal met de wreef. How rent richting de bal. How schiet op doel. Vân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:7

82e minuut.
Moser probeert naar een medespeler te passen. Hammerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerstad passt de bal met de wreef. Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8

85e minuut.
Vĩnh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Kiên geeft een hoge lob. Subatovičius kopt de bal weg. How rent richting de bal. How schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 62%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 38%.
Hận_Đời_Vô_Đối - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8