Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Birds FC SUPPER STAR
Normal Tactiek NamBaHai
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.4 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Minh Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Thanh Long is nu in balbezit. Thanh Long speelt de bal door. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:1

7e minuut.
Shukatka met een snelle inworp. Dimunno is nu in balbezit. Dimunno geeft een lange en hoge pass. Durka is nu in balbezit. Durka geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Anh Hiệu de bal. Shukatka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anh Hiệu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shukatka probeert naar een medespeler te passen. Hiếu Phong neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Duy An passt de bal in één keer door. Cornali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornali passt de bal zonder na te denken. Anh Dũng probeert naar een medespeler te passen. Cornali geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Thái Nguyên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielniczek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:2

26e minuut.
Văn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hải geeft een lange en hoge pass. Shukatka kopt de bal weg. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:3

28e minuut.
Inworp. Shukatka met een snelle inworp. Duy An rent richting de bal. Durka onderschept slim de pass. Durka geeft een hoge lob. Quang Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:4

29e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek passt de bal in één keer door. Durka rent richting de bal. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cornali verovert de bal door een tackle van achteren. Cornali geeft de bal voor. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek draait met de bal, schiet en ... Quang Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:5

35e minuut.
Duy An rent richting de bal. Duy An passt de bal zonder na te denken. Shukatka met een sublieme pass. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dimunno onderschept slim de pass. Dimunno speelt de bal door. Thanh Long speelt de bal door. Minh Hiếu is nu in balbezit. Minh Hiếu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Duy An, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Birds FC 66%, SUPPER STAR 34%.
The Birds FC - SUPPER STAR 0:6

53e minuut.
Shukatka geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc geeft de bal voor. Sparwasser kopt de bal weg. Veľký geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veľký met een snelle inworp. Sparwasser rent richting de bal. Sparwasser geeft een lange en hoge pass. Durka springt en kopt de bal. Quang Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Shukatka met een snelle inworp. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek schiet op doel. Quang Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Anh Bắc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minh Hiếu de bal. Sparwasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu Phong schiet op doel. Paal! Kotwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Veľký rent richting de bal. Veľký geeft een hoge lob. Mielniczek krijgt zijn hoofd ertegen. Quang Thịnh bokst de bal weg.

83e minuut.
Shukatka is nu in balbezit. Shukatka geeft de bal voor. Văn Hải probeert de bal aan de voet te houden. Durka is nu in balbezit. Durka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:7

84e minuut.
Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doanh de bal. Durka rent richting de bal. Durka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:8

89e minuut.
Mielniczek schiet op doel. Quang Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Shukatka kopt de bal weg. Durka is nu in balbezit. Durka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - SUPPER STAR 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Birds FC 77%, SUPPER STAR 23%.
The Birds FC - SUPPER STAR 0:9