Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.04
  • Stadion: F & F Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3265
F & F Đóng Gạch Xịt
TAC.442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Căruţaşu passt de bal met de wreef. Minh Bắc probeert de bal aan de voet te houden. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đóng Gạch Xịt 1:0

9e minuut.
Butryn onderschept slim de pass. Butryn probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Trọng Tấn verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương passt de bal in één keer door. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bình Dương geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Dương met een snelle inworp. Việt Phương is nu in balbezit. Việt Phương geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đóng Gạch Xịt 2:0

24e minuut.
Ritschard verovert de bal door een tackle van achteren. Ritschard geeft de bal voor. Paciorkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Căruţaşu de bal. Căruţaşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đóng Gạch Xịt 3:0

29e minuut.
Olăroiu geeft een hoge lob. Trung Hoa heeft problemen om de bal te vangen. Căruţaşu is nu in balbezit. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Xuân Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đóng Gạch Xịt 4:0

37e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu passt de bal met de wreef. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đóng Gạch Xịt 5:0

43e minuut.
Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu rent richting de bal. Klungelig pakt Căruţaşu de bal. Căruţaşu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 26%, Đóng Gạch Xịt 74%.
F & F - Đóng Gạch Xịt 5:0

46e minuut.
Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Daar is Minh Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm speelt de bal door. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski speelt de bal door. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đóng Gạch Xịt 6:0

58e minuut.
Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Tấn rent richting de bal. Trọng Tấn geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski controleert de bal met de borst. Bình Dương rent richting de bal. Paciorkowski onderschept slim de pass. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Doeltrap. Xuân Trung met een harde bal richting middenveld. Thiện Tâm speelt de bal door. Klungelig pakt Căruţaşu de bal. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Butryn geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu is nu in balbezit. Trung Hoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Hoa krijgt een gele kaart. Căruţaşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Căruţaşu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Xuân Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ritschard onderschept slim de pass. Ritschard geeft een hoge lob. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Trung Hoa met een sublieme pass. Việt Phương rent richting de bal. Việt Phương geeft een hoge lob. Butryn geeft een hoge lob. Paciorkowski kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 16%, Đóng Gạch Xịt 84%.
F & F - Đóng Gạch Xịt 6:0