Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EXTRA TSK Bich Truc
442TAC Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Văn Hải de bal. Rycha is nu in balbezit. Rycha passt de bal in één keer door. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Thái Trung is nu in balbezit. Durazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Durazzo met een sublieme pass. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Rycha is nu in balbezit. Rycha passt de bal zonder na te denken. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo geeft een hoge lob. Nhật Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rycha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bellumori de bal. Durazzo rent richting de bal. Durazzo schiet op doel. Nhật Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Bich Truc 1:0

26e minuut.
Hoàng Trọng geeft een hoge lob. Inworp. Koljević met de inworp. Klungelig pakt Labiş de bal. Labiş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Durazzo met een sublieme pass. Bellumori rent richting de bal. Bellumori passt de bal met de wreef. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Koljević met een snelle inworp. Labiş is nu in balbezit. Labiş geeft de bal voor. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rycha is nu in balbezit. Rycha geeft een lange en hoge pass. Durazzo kopt de bal weg. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Bich Truc 2:0

43e minuut.
Tuấn Long is nu in balbezit. Durazzo onderschept slim de pass. Durazzo probeert naar een medespeler te passen. Bellumori rent richting de bal. Bellumori schiet op doel. Nhật Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Bich Truc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 22%, Bich Truc 78%.
EXTRA TSK - Bich Truc 3:0

49e minuut.
Koljević onderschept slim de pass. Koljević geeft de bal voor. Durazzo krijgt zijn hoofd ertegen. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori geeft een lange en hoge pass. Nhật Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Triệu Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş onderschept slim de pass. Labiş geeft een hoge lob. Nhật Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Văn Hải met de inworp. Klungelig pakt Thái Trung de bal. Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Thái Trung de bal. Gugu is nu in balbezit. Gugu met een sublieme pass. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Bich Truc 4:0

74e minuut.
Triệu Thái probeert naar een medespeler te passen. Nam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durazzo. Nam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nam kan niet meer verder spelen.

82e minuut.
Gugu geeft een hoge lob. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori geeft een lange en hoge pass. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Bich Truc 5:0

84e minuut.
Quốc Văn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellumori rent richting de bal. Bellumori geeft een hoge lob. Nhật Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bellumori rent richting de bal. Bellumori draait met de bal, schiet en ... Nhật Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - Bich Truc 6:0

89e minuut.
Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koljević met de inworp. Labiş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 21%, Bich Truc 79%.
EXTRA TSK - Bich Truc 6:0