Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShowBaker F & F
Normal Tactiek TAC.442
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Butryn met een sublieme pass. Việt Phương speelt de bal door. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Paciorkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Quốc Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hải Dương probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Khánh Hoàng de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShowBaker - F & F 0:1

16e minuut.
Tất Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Thiện Tâm rent richting de bal. Lê Đức tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiện Tâm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goniotakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Căruţaşu springt en kopt de bal. Minh Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hải Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Căruţaşu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paciorkowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Minh Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Việt Phương passt de bal in één keer door. Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu kopt de bal weg. Minh Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ShowBaker - F & F 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShowBaker 62%, F & F 38%.
ShowBaker - F & F 0:2

46e minuut.
Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bảo Long. Paciorkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olăroiu met een snel genomen vrije trap. Daar is Tất Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu schiet op doel. Minh Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. Minh Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShowBaker - F & F 0:3

62e minuut.
Butryn onderschept slim de pass. Butryn probeert naar een medespeler te passen. Olăroiu met een sublieme pass. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng geeft een hoge lob. Inworp. Butryn met een snelle inworp. Paciorkowski is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tuấn Dũng is nu in balbezit. Butryn verovert de bal door een tackle van achteren. Butryn speelt de bal door. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ritschard bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thành probeert naar een medespeler te passen. Bảo Long heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Long schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tất Thành is nu in balbezit. Việt Phương onderschept slim de pass. Việt Phương met een sublieme pass. Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Butryn speelt de bal door. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Minh Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShowBaker 68%, F & F 32%.
ShowBaker - F & F 0:3