Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo Đóng Gạch Xịt
ta da tro lai Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Minh Bắc kopt de bal weg. Hammerstad probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xuân Kiên de bal. Xuân Kiên geeft een lange en hoge pass. Prętczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hoàng Tiến kopt de bal weg. Bình Dương probeert de bal aan de voet te houden. Prętczyński is nu in balbezit. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Subatovičius is nu in balbezit. Subatovičius met een sublieme pass. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... Xuân Trung probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Khắc Vũ geeft de bal voor. Subatovičius heeft problemen om de bal te vangen. Prętczyński rent richting de bal. Subatovičius rent richting de bal. Subatovičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński passt de bal in één keer door. Gia Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Subatovičius rent richting de bal. Subatovičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Minh Bắc geeft de bal voor. Inworp. Gia Thiện met een snelle inworp. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 1:0

28e minuut.
Hoàng Tiến rent richting de bal. Hoàng Tiến geeft een lange en hoge pass. Xuân Kiên probeert naar een medespeler te passen. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 2:0

29e minuut.
Minh Trí passt de bal zonder na te denken. Bình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Gia Thiện speelt de bal door. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Orhun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trọng Tấn met een snelle inworp. Minh Trí is nu in balbezit. Minh Trí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Subatovičius is nu in balbezit. Subatovičius passt de bal in één keer door. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 3:0

34e minuut.
Trọng Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Kiên geeft de bal voor. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 24%, Đóng Gạch Xịt 76%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 3:0

52e minuut.
Xuân Kiên kopt de bal weg. Minh Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ... Xuân Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 4:0

58e minuut.
Hammerstad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capelle komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Orhun probeert naar een medespeler te passen. Subatovičius is nu in balbezit. Subatovičius passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prętczyński de bal. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 5:0

62e minuut.
Phú Hải geeft een hoge lob. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện passt de bal zonder na te denken. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 6:0

78e minuut.
Hoàng Tiến geeft een hoge lob. Bình Dương kopt de bal weg. Subatovičius heeft problemen om de bal te vangen. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Hoàng Tiến, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subatovičius is nu in balbezit. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 7:0

82e minuut.
Orhun rent richting de bal. Orhun geeft een hoge lob. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ... Xuân Trung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 8:0

84e minuut.
Subatovičius met een sublieme pass. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện passt de bal met de wreef. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Capelle met de inworp. Subatovičius rent richting de bal. Subatovičius passt de bal in één keer door. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 13%, Đóng Gạch Xịt 87%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Đóng Gạch Xịt 8:0