Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPPER STAR Bich Truc
NamBaHai Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornali de bal onder controle te krijgen. Triệu Thái kopt de bal weg. Trung Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimunno onderschept slim de pass. Dimunno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Triệu Thái is nu in balbezit. Bitang onderschept slim de pass. Bitang geeft een hoge lob. Durka is nu in balbezit. Durka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 1:0

14e minuut.
Shukatka probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek geeft een lange en hoge pass. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 2:0

17e minuut.
Nhật Dũng speelt de bal door. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veľký. Veľký krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veľký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shukatka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Durka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 3:0

18e minuut.
Huỳnh Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek geeft een lange en hoge pass. Durka maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 4:0

22e minuut.
Hoàng Trọng passt de bal met de wreef. Văn Hải rent richting de bal. Văn Hải speelt de bal door. Durka is nu in balbezit. Durka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Trung Ðức is nu in balbezit. Shukatka verovert de bal door een tackle van achteren. Shukatka speelt de bal door. Veľký rent richting de bal. Veľký geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Thái Trung is nu in balbezit. Shukatka onderschept slim de pass. Shukatka speelt de bal door. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Thái Trung de bal. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung is nu in balbezit. Durka onderschept slim de pass. Durka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Minh Tiến passt de bal in één keer door. Thái Trung geeft een lange en hoge pass. Daar is Schilder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bitang rent richting de bal. Veľký rent richting de bal. Veľký geeft de bal voor. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 6:0

35e minuut.
Triệu Thái speelt de bal door. Huỳnh Đức is nu in balbezit. Huỳnh Đức met een sublieme pass. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Shukatka onderschept slim de pass. Shukatka geeft een hoge lob. Quốc Văn controleert de bal met de borst. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 25%, Bich Truc 75%.
SUPPER STAR - Bich Truc 6:0

51e minuut.
Daar is Thái Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durka rent richting de bal. Durka speelt de bal door. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap. Nhật Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Triệu Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Triệu Thái passt de bal zonder na te denken. Shukatka speelt de bal door. Klungelig pakt Durka de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Minh Tiến is nu in balbezit. Cornali verovert de bal door een tackle van achteren. Cornali geeft de bal voor. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek draait met de bal, schiet en ... Nhật Dũng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 7:0

69e minuut.
Nam is nu in balbezit. Durka verovert de bal door een tackle van achteren. Durka passt de bal zonder na te denken. Cornali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cornali kopt de bal weg. Shukatka probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Long heeft problemen om de bal te vangen. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Bich Truc 8:0

74e minuut.
Tuấn Long geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornali met de inworp. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Shukatka rent richting de bal. Shukatka speelt de bal door. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap. Nhật Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Bitang onderschept slim de pass. Bitang geeft een lange en hoge pass. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng passt de bal in één keer door. Shukatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nhật Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Trung Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukatka rent richting de bal. Shukatka passt de bal zonder na te denken. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 25%, Bich Truc 75%.
SUPPER STAR - Bich Truc 8:0