Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hận_Đời_Vô_Đối 3Who FC
LA_Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Văn Vương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Phú rent richting de bal. Bùi Chiến legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bùi Chiến krijgt een gele kaart. Anh Phú raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Hiệp neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Chung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Xuân Huy geeft de bal voor. Duy Hải probeert de bal aan de voet te houden. Mai Đức is nu in balbezit. Leczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczyński haalt uit met een fantastische trap. Vân Quang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - 3Who FC 1:0

28e minuut.
Văn Vương geeft een hoge lob. Chung rent richting de bal. Chung passt de bal met de wreef. Mai Đức controleert de bal met de borst. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Vân Quang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tùng Minh geeft de bal voor. Hoàng Sửu kopt de bal weg. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quang Trung de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Sửu zal de hoekschop nemen. Vân Quang bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 39%, 3Who FC 61%.
Hận_Đời_Vô_Đối - 3Who FC 1:0

50e minuut.
Hoàng Sửu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh met een sublieme pass. Mai Đức is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - 3Who FC 2:0

57e minuut.
Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Vĩnh Hưng rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chí Khiêm ... Strafschop! Chí Khiêm krijgt een gele kaart. Vĩnh Hưng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vĩnh Hưng neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - 3Who FC 3:0

69e minuut.
Văn Minh is nu in balbezit. Bùi Chiến onderschept slim de pass. Bùi Chiến passt de bal zonder na te denken. Leczyński rent richting de bal. Leczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Duy Hải kopt de bal weg. Klungelig pakt Vĩnh Hưng de bal. Chung is nu in balbezit. Vĩnh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tùng Minh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Phú. Tùng Minh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văn Vương met een snel genomen vrije trap. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 27%, 3Who FC 73%.
Hận_Đời_Vô_Đối - 3Who FC 3:0