Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.05
  • Stadion: La Thành Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4964
Red Rage FC BLACK KINGDOM
Bui Ha 3 ST Tactiek 532
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 29.6
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Ganase is nu in balbezit. Depta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oskierko. Oskierko krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Andrikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Andrikopoulos geeft een hoge lob. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 1:0

10e minuut.
Quốc Hạnh passt de bal in één keer door. Langoš rent richting de bal. Langoš speelt de bal door. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 2:0

15e minuut.
Kavasoğlu is nu in balbezit. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu onderschept slim de pass. Kavasoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Langoš is nu in balbezit. Langoš passt de bal zonder na te denken. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ... Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 3:0

20e minuut.
Quốc Hạnh kopt de bal weg. Trường Long kan de bal niet met de borst controleren. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu schiet op doel. Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 4:0

22e minuut.
Phước Thiện probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muscă is nu in balbezit. Kavasoğlu onderschept slim de pass. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ressaviado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ovidiu de bal onder controle te krijgen. Quốc Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sơn kopt de bal weg. Daar is Việt Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Huy geeft een hoge lob. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 5:0

32e minuut.
Trường Long heeft problemen om de bal te vangen. Langoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Langoš passt de bal met de wreef. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 6:0

34e minuut.
Kavasoğlu kopt de bal weg. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 7:0

36e minuut.
Muscă probeert naar een medespeler te passen. Langoš rent richting de bal. Langoš passt de bal met de wreef. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Oskierko passt de bal met de wreef. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu speelt de bal door. Langoš heeft problemen om de bal te vangen. Trường Long met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Satrustegui speelt de bal door. Oskierko rent richting de bal. Depta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oskierko raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kavasoğlu neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bật Hiếu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ganase probeert naar een medespeler te passen. Oskierko rent richting de bal. Oskierko passt de bal met de wreef. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu bokst de bal weg.

45e minuut.
Sơn geeft een hoge lob. Inworp. Ivaneža zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langoš geeft een lange en hoge pass. Kavasoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Rage FC 24%, BLACK KINGDOM 76%.
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 7:0

47e minuut.
Quốc Hạnh passt de bal zonder na te denken. Oskierko speelt de bal door. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 8:0

49e minuut.
Sơn passt de bal in één keer door. Thái is nu in balbezit. Kavasoğlu onderschept slim de pass. Kavasoğlu schiet op doel. Bật Hiếu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Oskierko kopt de bal weg. Satrustegui met een sublieme pass. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu schiet op doel. Bật Hiếu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Andrikopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Thành Ðạt de bal. Quốc Hạnh met een sublieme pass. Langoš rent richting de bal. Langoš geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ressaviado geeft de bal voor. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft de bal voor. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sơn is nu in balbezit. Sơn met een sublieme pass. Langoš probeert naar een medespeler te passen. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kavasoğlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Langoš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bật Hiếu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kavasoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Satrustegui verovert de bal door een tackle van achteren. Satrustegui probeert naar een medespeler te passen. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 9:0

73e minuut.
Quốc Hạnh met een sublieme pass. Phước Thiện is nu in balbezit. Satrustegui geeft de bal voor. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 10:0

76e minuut.
Satrustegui rent richting de bal. Satrustegui geeft de bal voor. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 11:0

76e minuut.
Thành Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Phi Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bật Hiếu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Trường Long de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Langoš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kavasoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Quốc Mạnh rent richting de bal. Ivaneža onderschept slim de pass. Ivaneža passt de bal zonder na te denken. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ivaneža geeft de bal voor. Kavasoğlu rent richting de bal. Langoš met een sublieme pass. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Satrustegui rent richting de bal. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko speelt de bal door. Langoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Langoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Rage FC 24%, BLACK KINGDOM 76%.
Red Rage FC - BLACK KINGDOM 11:0