Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.05
  • Stadion: HiDo FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1613
HiDo FC 222 Fc
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lâm passt de bal met de wreef. Daar is Thái Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trí Thắng rent richting de bal. Trí Thắng draait met de bal, schiet en ... Hoàng Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HiDo FC - 222 Fc 0:1

5e minuut.
Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Khoa onderschept slim de pass. Anh Khoa haalt uit met een fantastische trap. Văn Hạnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Trí Thắng rent richting de bal. Thái Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Minh onderschept slim de pass. Tuấn Minh schiet op doel. Hoàng Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HiDo FC - 222 Fc 0:2

43e minuut.
Trí Thắng met een sublieme pass. Anh Khoa rent richting de bal. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt onderschept slim de pass. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bá Lộc met de inworp. Duy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Cương maakt een afschuwelijke overtreding. Việt Cương krijgt een gele kaart. Duy Hoàng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duy Hoàng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Trí Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HiDo FC 48%, 222 Fc 52%.
HiDo FC - 222 Fc 0:2

65e minuut.
Anh Khoa passt de bal in één keer door. Thông is nu in balbezit. Quốc Đạt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quốc Đạt krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Chiến is nu in balbezit. Chiến probeert naar een medespeler te passen. Thái Trung is nu in balbezit. Trí Thắng onderschept slim de pass. Trí Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HiDo FC - 222 Fc 0:3

87e minuut.
Lâm probeert naar een medespeler te passen. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Đạt verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HiDo FC 56%, 222 Fc 44%.
HiDo FC - 222 Fc 0:3