Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montagna Verona Crumpets
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 25.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Daar is Văn Trí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hinh is nu in balbezit. Văn Trí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văn Trí krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hoàng Khải met de inworp. Khánh Toàn is nu in balbezit. Khánh Toàn geeft een hoge lob. Hoàng Trung springt en kopt de bal. Hải Nam heeft problemen om de bal te vangen. Phương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Phương trapt de bal weg van het doel. Minh Thông kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anh Phú de bal onder controle te krijgen. Văn Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Trí haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montagna Verona 35%, Crumpets 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montagna Verona - Crumpets 0:0

46e minuut.
Huy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hinh passt de bal met de wreef. Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú begaat een overtreding. Hải Khôi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hải Khôi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ðức Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Trí is nu in balbezit. Văn Trí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Crumpets 0:1

78e minuut.
Quốc Bảo geeft de bal voor. Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Nam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khánh Toàn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Khánh Toàn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montagna Verona - Crumpets 1:1

85e minuut.
Văn Trí speelt de bal door. Việt Hải is nu in balbezit. Trường Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vinh schiet op doel. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Crumpets 1:2

87e minuut.
Duy Quang passt de bal met de wreef. Văn Trí rent richting de bal. Quốc Bảo begaat een overtreding. Quốc Bảo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montagna Verona 54%, Crumpets 46%.
Montagna Verona - Crumpets 1:2