Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.05
  • Stadion: PAT GC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 676
PAT GC elcondor
442TC Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Daar is Anh Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Ðức passt de bal met de wreef. Hiên is nu in balbezit. Dhulster rent richting de bal. Dhulster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PAT GC - elcondor 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Tuấn Hoàng de bal. Nam Sơn is nu in balbezit. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Anh Tùng geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng kopt de bal weg. Duy Hiền heeft problemen om de bal te vangen. Dhulster bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulster draait met de bal, schiet en ... Văn Nghĩa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAT GC - elcondor 2:0

28e minuut.
Chí Dũng met een sublieme pass. Klungelig pakt Hiên de bal. Hiên speelt de bal door. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Trung Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Nam Sơn is nu in balbezit. Nam Sơn geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trung Hiệp kopt de bal weg. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dhulster. Dhulster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAT GC 47%, elcondor 53%.
PAT GC - elcondor 2:0

48e minuut.
Anh Tùng is nu in balbezit. Anh Tùng passt de bal met de wreef. Nam Sơn speelt de bal door. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAT GC - elcondor 3:0

49e minuut.
Hiên geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tùng Anh met een snelle inworp. Trung Hiệp is nu in balbezit. Trung Hiệp geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Quang Vinh geeft een hoge lob. Anh Tùng is nu in balbezit. Anh Tùng geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Trung Hiệp onderschept slim de pass. Trung Hiệp met een sublieme pass. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Văn Nghĩa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAT GC - elcondor 4:0

69e minuut.
Văn Lý probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chí Dũng de bal. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lý onderschept slim de pass. Văn Lý passt de bal in één keer door. Dhulster rent richting de bal. Dhulster haalt uit met een fantastische trap. Văn Nghĩa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAT GC 45%, elcondor 55%.
PAT GC - elcondor 4:0