Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montagna Verona Red Rage FC
Normal Tactiek Bui Ha 3 ST
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 41.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Ivaneža onderschept slim de pass. Ivaneža met een sublieme pass. Satrustegui is nu in balbezit. Satrustegui geeft een hoge lob. Kavasoğlu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Ganase kopt de bal weg. Langoš speelt de bal door. Daar is Việt Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Việt Hải is nu in balbezit. Kavasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Trung is nu in balbezit. Kavasoğlu onderschept slim de pass. Kavasoğlu schiet op doel. Quốc Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ivaneža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaneža geeft een hoge lob. Daar is Việt Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:1

15e minuut.
Langoš is nu in balbezit. Langoš geeft de bal voor. Klungelig pakt Oskierko de bal. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Thanh Tú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langoš met een sublieme pass. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:2

23e minuut.
Oskierko verovert de bal door een tackle van achteren. Oskierko speelt de bal door. Quốc Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Trung Hinh rent richting de bal. Satrustegui onderschept slim de pass. Satrustegui met een sublieme pass. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:3

28e minuut.
Anh Phú heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Hạnh is nu in balbezit. Quốc Hạnh passt de bal met de wreef. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Khánh Toàn speelt de bal door. Anh Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Phú passt de bal zonder na te denken. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:4

38e minuut.
Quốc Thịnh trapt de bal weg van het doel. Satrustegui kan de bal niet met de borst controleren. Satrustegui speelt de bal door. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:5

40e minuut.
Klungelig pakt Langoš de bal. Quốc Hạnh rent richting de bal. Quốc Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montagna Verona 73%, Red Rage FC 27%.
Montagna Verona - Red Rage FC 0:5

52e minuut.
Satrustegui rent richting de bal. Satrustegui geeft een lange en hoge pass. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu schiet op doel. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:6

54e minuut.
Oskierko probeert naar een medespeler te passen. Langoš is nu in balbezit. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu schiet op doel. Quốc Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:7

57e minuut.
Langoš met een snelle inworp. Quốc Hạnh is nu in balbezit. Langoš geeft een hoge lob. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Anh Phú passt de bal zonder na te denken. Satrustegui rent richting de bal. Satrustegui passt de bal zonder na te denken. Kavasoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Trung Hinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:8

62e minuut.
Langoš is nu in balbezit. Langoš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oskierko de bal. Oskierko passt de bal met de wreef. Langoš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kavasoğlu rent richting de bal. Quốc Thịnh met een sublieme pass. Quốc Hạnh kopt de bal weg. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Quốc Thịnh trapt de bal weg. Langoš rent richting de bal. Langoš met een sublieme pass. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Satrustegui passt de bal met de wreef. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông passt de bal zonder na te denken. Quốc Hạnh rent richting de bal. Quốc Hạnh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:9

88e minuut.
Hoàng Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trung passt de bal in één keer door. Quốc Hạnh speelt de bal door. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Quốc Hạnh passt de bal in één keer door. Daar is Langoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langoš probeert naar een medespeler te passen. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - Red Rage FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montagna Verona 80%, Red Rage FC 20%.
Montagna Verona - Red Rage FC 0:10