Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIG HOUSE La Phong
t442c Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 20
average Schieten average
good Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Guşă rent richting de bal. Guşă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kubatko de bal. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - La Phong 1:0

4e minuut.
Việt Bắc passt de bal zonder na te denken. Gia Hưng is nu in balbezit. Guşă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guşă krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytterbo speelt de bal door. Guşă rent richting de bal. Macri is nu in balbezit. Macri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - La Phong 2:0

14e minuut.
Audino met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubatko de bal. Kubatko met een sublieme pass. Guşă is nu in balbezit. Guşă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Đức Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macri verovert de bal door een tackle van achteren. Macri speelt de bal door. Guşă rent richting de bal. Guşă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mas verovert de bal door een tackle van achteren. Mas met een sublieme pass. Braga probeert naar een medespeler te passen. Guşă is nu in balbezit. Guşă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - La Phong 3:0

29e minuut.
Klungelig pakt Mạnh Trường de bal. Kubatko is nu in balbezit. Mạnh Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatko onderschept slim de pass. Kubatko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Đức Hùng onderschept slim de pass. Đức Hùng probeert naar een medespeler te passen. Kubatko is nu in balbezit. Kubatko schiet op doel. Hùng Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIG HOUSE 32%, La Phong 68%.
BIG HOUSE - La Phong 3:0

65e minuut.
Macri controleert de bal met de borst. Quang Minh rent richting de bal. Macri verovert de bal door een tackle van achteren. Macri geeft de bal voor. Guşă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Macri passt de bal in één keer door. Guşă is nu in balbezit. Guşă passt de bal met de wreef. Kubatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - La Phong 4:0

70e minuut.
Vernik verovert de bal door een tackle van achteren. Vernik met een sublieme pass. Kubatko rent richting de bal. Kubatko schiet op doel. Văn Lý probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - La Phong 5:0

87e minuut.
Sơn Tùng rent richting de bal. Kubatko is nu in balbezit. Guşă rent richting de bal. Guşă haalt uit met een fantastische trap. Hùng Cường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - La Phong 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIG HOUSE 29%, La Phong 71%.
BIG HOUSE - La Phong 6:0