Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montagna Verona HiDo FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


3e minuut.
Trung Hinh passt de bal met de wreef. Anh Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Phú passt de bal met de wreef. Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trung Phương rent richting de bal. Việt Nam onderschept slim de pass. Việt Nam probeert naar een medespeler te passen. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Minh Khải is nu in balbezit. Minh Khải probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trung haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - HiDo FC 1:0

21e minuut.
Quốc Đạt passt de bal met de wreef. Quang Hữu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh begaat een overtreding. Trung Hinh krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hoàng Anh passt de bal in één keer door. Lâm rent richting de bal. Lâm passt de bal in één keer door. Quốc Đạt rent richting de bal. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ... Quốc Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montagna Verona - HiDo FC 1:1

37e minuut.
Hoàng Anh geeft een hoge lob. Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt onderschept slim de pass. Quốc Đạt schiet op doel. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Việt Hải heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hữu rent richting de bal. Quốc Đạt rent richting de bal. Quang Hữu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hữu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Montagna Verona - HiDo FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montagna Verona 45%, HiDo FC 55%.
Montagna Verona - HiDo FC 1:2

74e minuut.
Việt Nam met een sublieme pass. Minh Khải met een sublieme pass. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trung onderschept slim de pass. Hoàng Trung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn passt de bal zonder na te denken. Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montagna Verona - HiDo FC 2:2

86e minuut.
Việt Cương rent richting de bal. Việt Cương geeft een hoge lob. Daar is Hoàng Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montagna Verona 44%, HiDo FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montagna Verona - HiDo FC 2:2