Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.06
  • Stadion: STRONGMEN Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 756
STRONGMEN C..O.Y.G
CT442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 34.3
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Hoàng Sơn is nu in balbezit. Bernal onderschept slim de pass. Nunes rent richting de bal. Bernal onderschept slim de pass. Bernal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Bodu de bal onder controle te krijgen. Ruiz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu onderschept slim de pass. Bodu geeft een hoge lob. Bernal maakt een snoekduik en kopt de bal. Việt Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Possamai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chí Khiêm komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kecskés is nu in balbezit. Plizga speelt de bal door. Kecskés geeft de bal voor. Klungelig pakt Bernal de bal. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Plizga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plizga geeft de bal voor. Kašný probeert de bal aan de voet te houden. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Pinotti heeft problemen om de bal te vangen. Pinotti draait met de bal, schiet en ... Muladi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ðức Khải probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - C..O.Y.G 1:0

28e minuut.
Biscay is nu in balbezit. Biscay speelt de bal door. Kašný probeert de bal met de borst te controleren. Muladi onderschept slim de pass. Muladi draait met de bal, schiet en ... Ðức Khải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ruiz Gómez geeft een lange en hoge pass. Kašný kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotowski de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kecskés passt de bal met de wreef. Kašný geeft de bal voor. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STRONGMEN - C..O.Y.G 1:1

43e minuut.
Ruiz Gómez geeft een lange en hoge pass. Costa rent richting de bal. Muladi verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti rent richting de bal. Pinotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Hải Nam de bal onder controle te krijgen. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STRONGMEN 53%, C..O.Y.G 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STRONGMEN - C..O.Y.G 1:1

55e minuut.
Văn Dương geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botzoridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodu is nu in balbezit. Bodu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - C..O.Y.G 1:2

58e minuut.
Kašný is nu in balbezit. Kašný geeft de bal voor. Bodu is nu in balbezit. Bodu geeft een hoge lob. Bernal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi geeft een hoge lob. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti schiet op doel. Ðức Khải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Qúy Bình geeft de bal voor. Kecskés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kašný is nu in balbezit. Muladi verovert de bal door een tackle van achteren. Muladi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Chí Khiêm passt de bal met de wreef. Bodu is nu in balbezit. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STRONGMEN 55%, C..O.Y.G 45%.
STRONGMEN - C..O.Y.G 1:2