Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.06
  • Stadion: MetaHub Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1400
MetaHub Bắc Ninh FC
442 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 31.3
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Pacyna met een sublieme pass. Polson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nguyên Khôi. Nguyên Khôi krijgt een gele kaart. Polson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Văn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Huỳnh Đức is nu in balbezit. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft een hoge lob. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tấn Minh is nu in balbezit. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna passt de bal met de wreef. Polson rent richting de bal. Polson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MetaHub - Bắc Ninh FC 0:1

25e minuut.
Huỳnh Đức onderschept slim de pass. Huỳnh Đức geeft een lange en hoge pass. Daar is Thái Toàn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văn Hùng met een harde bal richting middenveld. Pacyna kopt de bal weg. Polson heeft problemen om de bal te vangen. Polson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Nam speelt de bal door. Đình Tuấn is nu in balbezit. Minh Thái geeft de bal voor. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hải Khôi kopt de bal weg. Thanh Minh is nu in balbezit. Thanh Minh met een sublieme pass. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pacyna geeft een lange en hoge pass. Ngọc Anh kopt de bal weg. Quang Long probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Huỳnh Đức is nu in balbezit. Huỳnh Đức geeft de bal voor. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MetaHub 63%, Bắc Ninh FC 37%.
MetaHub - Bắc Ninh FC 0:1

50e minuut.
Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski geeft de bal voor. Văn Hùng speelt de bal door. Polson is nu in balbezit. Polson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Văn Hùng trapt de bal weg. Pacyna kopt de bal weg. Nguyên Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson schiet op doel. Văn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bá Thành passt de bal in één keer door. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna passt de bal zonder na te denken. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Polson passt de bal zonder na te denken. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna passt de bal in één keer door. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ngọc Anh passt de bal met de wreef. Żuczkowski is nu in balbezit. Thái Toàn is nu in balbezit. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MetaHub - Bắc Ninh FC 0:2

74e minuut.
Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski geeft een hoge lob. Daar is Tấn Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap. Văn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pacyna schiet op doel. Żuczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Polson rent richting de bal. Polson schiet op doel. Văn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Pacyna de bal onder controle te krijgen. Bá Thành rent richting de bal. Bá Thành met een sublieme pass. Polson is nu in balbezit. Polson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Huỳnh Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Żuczkowski de bal. Nguyên Khôi met een sublieme pass. Nguyên is nu in balbezit. Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hải Khôi rent richting de bal. Huỳnh Đức is nu in balbezit. Huỳnh Đức geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nguyên raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoàng Khang komt het veld opgelopen. Tấn Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polson probeert de bal met de borst te controleren. Polson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MetaHub - Bắc Ninh FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MetaHub 71%, Bắc Ninh FC 29%.
MetaHub - Bắc Ninh FC 0:3