Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.06
  • Stadion: AL-Nassr Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2066
AL-Nassr VietNam No1
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.4
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Bình Ðạt met een snelle inworp. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long passt de bal met de wreef. Nguyên Khôi rent richting de bal. Nguyên Khôi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Long probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền rent richting de bal. Thuận Anh rent richting de bal. Duy Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Xuân Khoa met een snelle inworp. Hiệp rent richting de bal. Hoàng Phương legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Phương krijgt een gele kaart. Hiệp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiệp neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AL-Nassr - VietNam No1 0:1

33e minuut.
Hoàng Trọng probeert naar een medespeler te passen. Long is nu in balbezit. Long met een sublieme pass. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-Nassr 38%, VietNam No1 62%.
AL-Nassr - VietNam No1 0:1

64e minuut.
Quốc Khánh rent richting de bal. Quốc Khánh met een sublieme pass. Hoàng Phương is nu in balbezit. Hiệp is nu in balbezit. Hiệp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bình Ðạt geeft een hoge lob. Hoàng Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Khoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Khoa krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Long kopt de bal weg. Daar is Thuận Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Bình rent richting de bal. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nguyên Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Khôi met een sublieme pass. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Hoàng Hạnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AL-Nassr - VietNam No1 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-Nassr 30%, VietNam No1 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL-Nassr - VietNam No1 1:1