Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.06
  • Stadion: H&A Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1679
H&A Football Club C..O.Y.G
523 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 34.5
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


24e minuut.
Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Nhật is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Nhật met een snel genomen vrije trap. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - C..O.Y.G 1:0

25e minuut.
Chí Khiêm speelt de bal door. Bodu rent richting de bal. Bodu speelt de bal door. Bernal is nu in balbezit. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yang-Sin rent richting de bal. Anh Việt is nu in balbezit. Costa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anh Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yang-Sin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - C..O.Y.G 2:0

36e minuut.
Bodu speelt de bal door. Kecskés heeft problemen om de bal te vangen. Kecskés geeft een lange en hoge pass. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 49%, C..O.Y.G 51%.
H&A Football Club - C..O.Y.G 2:0

50e minuut.
Anh Việt is nu in balbezit. Anh Việt geeft de bal voor. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anh Việt heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. Ðức Khải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - C..O.Y.G 3:0

57e minuut.
Tuấn Thành kopt de bal weg. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra speelt de bal door. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin schiet op doel. Ðức Khải bokst de bal weg.

79e minuut.
Hoàng Nhật passt de bal in één keer door. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra geeft een hoge lob. Ngọc Thọ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Khải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kašný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašný passt de bal zonder na te denken. Bernal rent richting de bal. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 41%, C..O.Y.G 59%.
H&A Football Club - C..O.Y.G 3:0