Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bắc Ninh FC BIN TEAM
442 Tactiek BBH
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 32.7
good Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


9e minuut.
Daar is Nenea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenea passt de bal in één keer door. Minh Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski draait met de bal, schiet en ... Spiridon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hoàng Khoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenea is nu in balbezit. Duy Khiêm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nenea raakt geblesseerd tijdens het duel. Nenea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Polson geeft de bal voor. Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Dossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 1:0

24e minuut.
Kicuła geeft de bal voor. Hoàng Khoa kopt de bal weg. Daar is Olkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkowski schiet op doel. Spiridon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 1:1

27e minuut.
Żuczkowski met een sublieme pass. Hoàng Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 2:1

30e minuut.
Daar is Duy Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Khiêm geeft een hoge lob. Olkowski probeert de bal met de borst te controleren. Olkowski draait met de bal, schiet en ... Spiridon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Tấn Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 2:2

33e minuut.
Pacyna passt de bal met de wreef. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski met een sublieme pass. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Żuczkowski is nu in balbezit. Kicuła onderschept slim de pass. Kicuła geeft de bal voor. Olkowski rent richting de bal. Olkowski draait met de bal, schiet en ... Spiridon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hoàng Khoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea geeft een lange en hoge pass. Văn Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Thịnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tấn Thành rent richting de bal. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski geeft de bal voor. Polson krijgt zijn hoofd ertegen. Dossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 3:2

45e minuut.
Huỳnh Đức met een sublieme pass. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Polson rent richting de bal. Polson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bắc Ninh FC 58%, BIN TEAM 42%.
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 3:2

55e minuut.
Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła is nu in balbezit. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 4:2

59e minuut.
Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski met een sublieme pass. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huỳnh Đức geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Nenea is nu in balbezit. Nenea passt de bal in één keer door. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Minh Thái de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bá Thành probeert naar een medespeler te passen. Tấn Thành rent richting de bal. Tấn Thành passt de bal in één keer door. Olkowski rent richting de bal. Olkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 4:3

70e minuut.
Pacyna onderschept slim de pass. Pacyna speelt de bal door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hoàng Khoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenea is nu in balbezit. Nenea geeft een lange en hoge pass. Olkowski rent richting de bal. Olkowski schiet op doel. Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Spiridon niet meer kan verder spelen. Đình Phong komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea passt de bal zonder na te denken. Tấn Nam is nu in balbezit. Olkowski onderschept slim de pass. Olkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 4:4

87e minuut.
Fros passt de bal zonder na te denken. Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thái schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Minh Thái naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bắc Ninh FC 56%, BIN TEAM 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bắc Ninh FC - BIN TEAM 4:4