Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MetaHub PARKHANGSEO
442 Tactiek CT442
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 28.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Salbert rent richting de bal. Đình Tuấn rent richting de bal. Salbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salbert krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Thanh Minh met een sublieme pass. Roland is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hải Khôi. Roland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patrão komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tấn Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert is nu in balbezit. Tấn Tài is nu in balbezit. Tấn Tài geeft de bal voor. Roland maakt een snoekduik en kopt de bal. Văn Hùng bokst de bal weg.

18e minuut.
Đình Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas geeft een hoge lob. Večera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Ðức Bình de bal onder controle te krijgen. Maringá rent richting de bal. Maringá geeft een hoge lob. Tấn Tài is nu in balbezit. Tấn Tài schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ðức Bình met een snelle inworp. Maringá heeft problemen om de bal te vangen. Maringá geeft een lange en hoge pass. Tấn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrão onderschept slim de pass. Hải Khôi rent richting de bal. Patrão onderschept slim de pass. Patrão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MetaHub 64%, PARKHANGSEO 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MetaHub - PARKHANGSEO 0:0

55e minuut.
Tấn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert rent richting de bal. Salbert probeert naar een medespeler te passen. Maringá rent richting de bal. Maringá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Quý Vĩnh geeft een lange en hoge pass. Thanh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Minh passt de bal met de wreef. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long geeft de bal voor. Tuấn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ðức Bình met de inworp. Maringá rent richting de bal. Maringá geeft de bal voor. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Thanh Minh de bal onder controle te krijgen. Salbert is nu in balbezit. Salbert passt de bal met de wreef. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MetaHub 54%, PARKHANGSEO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MetaHub - PARKHANGSEO 0:0