Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VietNam No1 Thắng Là Chó N01
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ðức Bình heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal zonder na te denken. Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Lân haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Hạnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Mai Hoàng de bal. Mai Hoàng geeft een lange en hoge pass. Lân is nu in balbezit. Lân schiet op doel. Hoàng Hạnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VietNam No1 - Thắng Là Chó N01 0:1

19e minuut.
Anh Hưng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Bình zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trọng Hiếu rent richting de bal. Trọng Hiếu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Anh Phú speelt de bal door. Mai Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Khoa is nu in balbezit. Anh Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Đức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VietNam No1 - Thắng Là Chó N01 1:1

29e minuut.
Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Long Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Khiêm verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Khiêm haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Hạnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hoàng Lân verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Lân geeft een lange en hoge pass. Hiệp heeft problemen om de bal te vangen. Anh Đức rent richting de bal. Anh Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VietNam No1 - Thắng Là Chó N01 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VietNam No1 49%, Thắng Là Chó N01 51%.
VietNam No1 - Thắng Là Chó N01 2:1

46e minuut.
Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Minh Ngọc heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Lân verovert de bal door een tackle van achteren. Lân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VietNam No1 - Thắng Là Chó N01 2:2

49e minuut.
Hoàng Lân rent richting de bal. Ðức Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Bình passt de bal zonder na te denken. Anh Đức is nu in balbezit. Anh Đức draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt probeert naar een medespeler te passen. Thuận Anh onderschept slim de pass. Anh Khiêm is nu in balbezit. Anh Khiêm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VietNam No1 43%, Thắng Là Chó N01 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VietNam No1 - Thắng Là Chó N01 2:2