Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-Nassr Thach Hao
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Hoàng Phương rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngọc Cảnh. Hoàng Phương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Phương zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duy Hiền controleert de bal met de borst. Duy Hiền schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hoàng Phương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Cảnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cảnh geeft een lange en hoge pass. Daar is Quang Nguyên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-Nassr 53%, Thach Hao 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL-Nassr - Thach Hao 0:0

46e minuut.
Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long geeft een lange en hoge pass. Hiền Minh is nu in balbezit. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-Nassr - Thach Hao 1:0

47e minuut.
Quang Nguyên met een sublieme pass. Ngọc Cảnh heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Minh Nhật geeft de bal voor. Bình Ðạt kopt de bal weg. Hiền Minh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Phương is nu in balbezit. Hoàng Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trung Kiên met een sublieme pass. Hiền Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiền Minh speelt de bal door. Quang Nguyên rent richting de bal. Quang Nguyên draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Văn Lý raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-Nassr 52%, Thach Hao 48%.
AL-Nassr - Thach Hao 1:0