Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STRONGMEN H&A Football Club
CT442 Tactiek 523
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
35 gemiddelde waardering 38.2
good Schieten solid
good Passen average
average Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Anh Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Việt passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ speelt de bal door. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Várallyay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Việt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Várallyay. Anh Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stachyra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Việt Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - H&A Football Club 0:1

26e minuut.
Ngọc Thọ geeft de bal voor. Anh Việt geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Várallyay de bal onder controle te krijgen. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. Việt Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Várallyay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ... Việt Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - H&A Football Club 0:2

44e minuut.
Sulikowski met een sublieme pass. Hoàng Nhật kopt de bal weg. Hoàng Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Việt Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STRONGMEN 50%, H&A Football Club 50%.
STRONGMEN - H&A Football Club 0:2

47e minuut.
Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra geeft de bal voor. Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - H&A Football Club 0:3

49e minuut.
Plizga is nu in balbezit. Brusquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Brusquetti geeft een hoge lob. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. Việt Hoàng bokst de bal weg.

52e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật probeert naar een medespeler te passen. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hoàng Nhật rent richting de bal. Hoàng Sơn onderschept slim de pass. Hoàng Sơn passt de bal met de wreef. Ruiz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Gómez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hoàng Sơn is nu in balbezit. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Kotowski is nu in balbezit. Yang-Sin onderschept slim de pass. Yang-Sin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stachyra is nu in balbezit. Stachyra passt de bal zonder na te denken. Várallyay rent richting de bal. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stachyra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anh Sơn komt het veld opgelopen. Melo kopt de bal weg. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành begaat een overtreding. Tuấn Thành krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Plizga rent richting de bal. Brusquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Brusquetti geeft de bal voor. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Anh Sơn geeft de bal voor. Yang-Sin rent richting de bal. Nunes begaat een overtreding. Yang-Sin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yang-Sin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hoàng Sơn rent richting de bal. Kameczura verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Gómez begaat een overtreding. Ruiz Gómez krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Várallyay geeft de bal voor. Muladi rent richting de bal. Muladi passt de bal in één keer door. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STRONGMEN 47%, H&A Football Club 53%.
STRONGMEN - H&A Football Club 0:3