Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C..O.Y.G NHIMCB
Normal Tactiek CHTH433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 31.3
goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Daar is Niculaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüttenbrenner is nu in balbezit. Hüttenbrenner passt de bal zonder na te denken. Villars is nu in balbezit. Villars draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bodu kopt de bal weg. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rylich begaat een overtreding. Rylich krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Niculaie is nu in balbezit. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie is nu in balbezit. Niculaie draait met de bal, schiet en ... Ðức Khải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - NHIMCB 0:1

27e minuut.
Villars is nu in balbezit. Villars passt de bal zonder na te denken. Niculaie probeert de bal met de borst te controleren. Villars is nu in balbezit. Villars schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vĩnh Hưng met een sublieme pass. Bodu is nu in balbezit. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vĩnh Hưng kan de bal niet met de borst controleren. Hüttenbrenner is nu in balbezit. Vĩnh Hưng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vĩnh Hưng krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bodu is nu in balbezit. Bodu passt de bal met de wreef. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ... Firoud probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C..O.Y.G - NHIMCB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 45%, NHIMCB 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C..O.Y.G - NHIMCB 1:1

49e minuut.
Garczarczyk rent richting de bal. Garczarczyk geeft de bal voor. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Bernal draait met de bal, schiet en ... Trung Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - NHIMCB 2:1

61e minuut.
Rylich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Việt Huy komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft een hoge lob. Costa heeft problemen om de bal te vangen. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars haalt uit met een fantastische trap. Ðức Khải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bernal rent richting de bal. Việt Huy onderschept slim de pass. Vĩnh Hưng onderschept slim de pass. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng geeft een lange en hoge pass. Garczarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel. Trung Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - NHIMCB 3:1

73e minuut.
Việt Huy onderschept slim de pass. Việt Huy probeert naar een medespeler te passen. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - NHIMCB 4:1

80e minuut.
Hüttenbrenner rent richting de bal. Hüttenbrenner passt de bal in één keer door. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars haalt uit met een fantastische trap. Ðức Khải probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - NHIMCB 4:2

83e minuut.
Việt Huy onderschept slim de pass. Việt Huy probeert naar een medespeler te passen. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu geeft een hoge lob. Bernal krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Hüttenbrenner rent richting de bal. Vĩnh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Niculaie onderschept slim de pass. Daar is Villars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villars schiet op doel. Ðức Khải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 44%, NHIMCB 56%.
C..O.Y.G - NHIMCB 4:2