Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARKHANGSEO Bắc Ninh FC
CT442 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


26e minuut.
Ðức Bình met een snelle inworp. Tấn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài probeert naar een medespeler te passen. Ašanin is nu in balbezit. Ašanin draait met de bal, schiet en ... Đình Phong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Polson rent richting de bal. Quý Vĩnh is nu in balbezit. Polson onderschept slim de pass. Polson geeft een hoge lob. Żuczkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ašanin is nu in balbezit. Ašanin geeft een hoge lob. Maringá rent richting de bal. Maringá haalt uit met een fantastische trap. Đình Phong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Bắc Ninh FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 55%, Bắc Ninh FC 45%.
PARKHANGSEO - Bắc Ninh FC 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Tấn Tài de bal. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna met een sublieme pass. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Polson is nu in balbezit. Polson geeft de bal voor. Ðức Bình kopt de bal weg. Ašanin is nu in balbezit. Ašanin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Nam de bal. Duy Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài begaat een overtreding. Tấn Tài krijgt een gele kaart. Duy Khiêm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nam met een snel genomen vrije trap. Daar is Večera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng bokst de bal weg. Żuczkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PARKHANGSEO - Bắc Ninh FC 1:1

68e minuut.
Patrão passt de bal met de wreef. Ðức Bình speelt de bal door. Maringá is nu in balbezit. Ašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ašanin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski passt de bal met de wreef. Pacyna rent richting de bal. Pacyna haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Salbert geeft een hoge lob. Pacyna met een sublieme pass. Quý Vĩnh rent richting de bal. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Tấn Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacyna rent richting de bal. Pacyna passt de bal met de wreef. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Maringá is nu in balbezit. Bảo Hoàng onderschept slim de pass. Bảo Hoàng geeft een hoge lob. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bảo Hoàng geeft de bal voor. Polson kopt de bal weg. Salbert met een sublieme pass. Ašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ašanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 63%, Bắc Ninh FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PARKHANGSEO - Bắc Ninh FC 1:1