Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARKHANGSEO STRONGMEN
CT442 Tactiek CT442
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Bähringer probeert de bal met de borst te controleren. Ðức Bình is nu in balbezit. Bähringer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bähringer krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bähringer is nu in balbezit. Ðức Bình onderschept slim de pass. Ðức Bình probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sơn geeft de bal voor. Muladi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn geeft een hoge lob. Quý Vĩnh heeft problemen om de bal te vangen. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kotowski onderschept slim de pass. Kotowski met een sublieme pass. Patrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plizga onderschept slim de pass. Plizga geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 62%, STRONGMEN 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PARKHANGSEO - STRONGMEN 0:0

54e minuut.
Inworp. Plizga met de inworp. Muladi is nu in balbezit. Muladi geeft de bal voor. Khánh Minh heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Várallyay de bal. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Plizga geeft een hoge lob. Muladi is nu in balbezit. Muladi geeft een hoge lob. Bähringer rent richting de bal. Pinotti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hoàng Sơn onderschept slim de pass. Hoàng Sơn passt de bal met de wreef. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti schiet op doel. Tuấn Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - STRONGMEN 0:1

78e minuut.
Bähringer onderschept slim de pass. Bähringer met een sublieme pass. Daar is Pinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinotti geeft een hoge lob. Muladi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bähringer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Salbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muladi rent richting de bal. Muladi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - STRONGMEN 0:2

83e minuut.
Pinotti geeft de bal voor. Večera heeft problemen om de bal te vangen. Salbert is nu in balbezit. Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hoàng Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Melo geeft de bal voor. Cárdenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muladi rent richting de bal. Muladi draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - STRONGMEN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 66%, STRONGMEN 34%.
PARKHANGSEO - STRONGMEN 0:3