Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.06
  • Stadion: H&A Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2009
H&A Football Club Thắng Là Chó N01
523 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin schiet op doel. Hiệp probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Thắng Là Chó N01 1:0

30e minuut.
Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronil verovert de bal door een tackle van achteren. Coronil met een sublieme pass. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Thắng Là Chó N01 2:0

32e minuut.
Daar is Anh Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Việt geeft een lange en hoge pass. Bảo Sơn rent richting de bal. Yang-Sin onderschept slim de pass. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Việt probeert naar een medespeler te passen. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ngọc Thọ probeert de bal aan de voet te houden. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin schiet op doel. Thế Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 48%, Thắng Là Chó N01 52%.
H&A Football Club - Thắng Là Chó N01 2:0

50e minuut.
Hoàng Nhật geeft de bal voor. Hoàng Lân kopt de bal weg. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin schiet op doel. Thế Anh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Yang-Sin geeft een lange en hoge pass. Hoàng Lân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Lân geeft een lange en hoge pass. Stachyra rent richting de bal. Stachyra geeft een hoge lob. Thế Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hoàng Nhật rent richting de bal. Mai Hoàng rent richting de bal. Hoàng Nhật schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoàng Nhật krijgt een gele kaart. Mai Hoàng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mai Hoàng kan niet meer verder spelen. Quốc Hưng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 38%, Thắng Là Chó N01 62%.
H&A Football Club - Thắng Là Chó N01 2:0