Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bắc Ninh FC NHIMCB
442 Tactiek CHTH442
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 32
average Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Villars geeft een lange en hoge pass. Niculaie rent richting de bal. Niculaie haalt uit met een fantastische trap. Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Minh Thái probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kloosterboer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niculaie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bắc Ninh FC - NHIMCB 0:1

16e minuut.
Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Niculaie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bá Thành. Bá Thành krijgt een gele kaart. Niculaie raakt geblesseerd tijdens het duel. Kloosterboer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bá Thành met de inworp. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bắc Ninh FC - NHIMCB 1:1

26e minuut.
Újlaki geeft de bal voor. Villars rent richting de bal. Tấn Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tấn Nam krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mârzoi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczepaniak komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Nam is nu in balbezit. Nam geeft een lange en hoge pass. Đình Phong kopt de bal weg. Żuczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bắc Ninh FC - NHIMCB 2:1

38e minuut.
Pacyna passt de bal zonder na te denken. Újlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Újlaki passt de bal in één keer door. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szczepaniak geeft een hoge lob. Bá Thành rent richting de bal. Bá Thành geeft de bal voor. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Huỳnh Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Huỳnh Đức geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dąbal de bal. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bắc Ninh FC 59%, NHIMCB 41%.
Bắc Ninh FC - NHIMCB 2:1

48e minuut.
Kloosterboer onderschept slim de pass. Kloosterboer geeft een lange en hoge pass. Villars kopt de bal weg. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tấn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloosterboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bá Thành met een snelle inworp. Pacyna geeft een lange en hoge pass. Trung Giang bokst de bal weg.

62e minuut.
Tấn Nam geeft een lange en hoge pass. Villars probeert de bal aan de voet te houden. Szczepaniak kopt de bal weg. Újlaki rent richting de bal. Újlaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bá Thành rent richting de bal. Bá Thành geeft een hoge lob. Inworp. Kloosterboer met een snelle inworp. Újlaki geeft een lange en hoge pass. Spiridon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niculaie is nu in balbezit. Niculaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bắc Ninh FC - NHIMCB 2:2

71e minuut.
Kloosterboer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niculaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculaie passt de bal zonder na te denken. Újlaki is nu in balbezit. Újlaki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ingorov geeft een hoge lob. Niculaie rent richting de bal. Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nam krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbal is nu in balbezit. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bắc Ninh FC 52%, NHIMCB 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bắc Ninh FC - NHIMCB 2:2