Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STRONGMEN Thắng Là Chó N01
CT442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.1
solid Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Plizga is nu in balbezit. Plizga geeft een lange en hoge pass. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 1:0

6e minuut.
Várallyay speelt de bal door. Plizga bereikt de bal nog maar net als eerste. Plizga met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinotti de bal. Pinotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 2:0

8e minuut.
Melo passt de bal in één keer door. Mai Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rossi speelt de bal door. Anh Khiêm rent richting de bal. Anh Khiêm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ruiz Gómez rent richting de bal. Ruiz Gómez geeft de bal voor. Bảo Sơn rent richting de bal. Muladi verovert de bal door een tackle van achteren. Muladi draait met de bal, schiet en ... Thế Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Várallyay is nu in balbezit. Várallyay passt de bal in één keer door. Daar is Anh Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti schiet op doel. Thế Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Plizga rent richting de bal. Plizga passt de bal met de wreef. Muladi is nu in balbezit. Muladi geeft de bal voor. Pinotti springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ruiz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lân begaat een overtreding. Ruiz Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Várallyay met een snel genomen vrije trap. Muladi rent richting de bal. Muladi schiet op doel. Thế Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Melo de bal. Melo geeft de bal voor. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi draait met de bal, schiet en ... Thế Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Muladi is nu in balbezit. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi verovert de bal door een tackle van achteren. Muladi geeft een lange en hoge pass. Pinotti maakt een snoekduik en kopt de bal. Thế Anh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Muladi is nu in balbezit. Paal! Muladi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 4:0

44e minuut.
Pinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti passt de bal zonder na te denken. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STRONGMEN 30%, Thắng Là Chó N01 70%.
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 5:0

52e minuut.
Mai Hoàng met een sublieme pass. Melo is nu in balbezit. Melo passt de bal met de wreef. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Thế Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Anh Phú geeft de bal voor. Pinotti heeft problemen om de bal te vangen. Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Muladi heeft problemen om de bal te vangen. Muladi haalt uit met een fantastische trap. Thế Anh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hiệp geeft de bal voor. Muladi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Várallyay rent richting de bal. Várallyay passt de bal met de wreef. Melo probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 6:0

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Thế Anh niet meer kan verder spelen. Thái Toàn komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Muladi rent richting de bal. Klungelig pakt Muladi de bal. Muladi met een sublieme pass. Pinotti rent richting de bal. Pinotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hoàng Lân geeft de bal voor. Inworp. Ruiz Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinotti rent richting de bal. Pinotti geeft een hoge lob. Thái Toàn bokst de bal weg.

67e minuut.
Ruiz Gómez probeert naar een medespeler te passen. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lân rent richting de bal. Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lân is nu in balbezit. Lân passt de bal met de wreef. Ruiz Gómez is nu in balbezit. Trung Việt onderschept slim de pass. Trung Việt geeft een hoge lob. Paal! Ðức Khải bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Kotowski de bal. Melo rent richting de bal. Melo geeft de bal voor. Muladi rent richting de bal. Muladi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Thái Toàn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 7:0

87e minuut.
Várallyay verovert de bal door een tackle van achteren. Várallyay passt de bal zonder na te denken. De Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rossi geeft een lange en hoge pass. Pinotti heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STRONGMEN 41%, Thắng Là Chó N01 59%.
STRONGMEN - Thắng Là Chó N01 7:0