Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C..O.Y.G Thach Hao
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 19.2
solid Schieten weak
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Văn Lý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Vĩnh Hưng met een sublieme pass. Bodu is nu in balbezit. Bodu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Trung Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen. Bernal rent richting de bal. Bernal schiet op doel. Trung Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - Thach Hao 1:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trung Kiên trapt de bal weg. Vĩnh Hưng kopt de bal weg. Biscay bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - Thach Hao 2:0

13e minuut.
Botzoridis met een sublieme pass. Vĩnh Hưng rent richting de bal. Vĩnh Hưng passt de bal met de wreef. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ngọc Cảnh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Kupar passt de bal in één keer door. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu geeft een hoge lob. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal onderschept slim de pass. Bernal speelt de bal door. Kecskés rent richting de bal. Kecskés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - Thach Hao 3:0

35e minuut.
Daar is Vĩnh Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiền Minh geeft een hoge lob. Kupar kopt de bal weg. Quang Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Nguyên schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kecskés met een sublieme pass. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Biscay speelt de bal door. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Đình Hải rent richting de bal. Đình Hải passt de bal zonder na te denken. Kecskés rent richting de bal. Kecskés geeft de bal voor. Bernal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - Thach Hao 4:0

43e minuut.
Vĩnh Hưng onderschept slim de pass. Vĩnh Hưng speelt de bal door. Biscay rent richting de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 42%, Thach Hao 58%.
C..O.Y.G - Thach Hao 4:0

49e minuut.
Kašný verovert de bal door een tackle van achteren. Kašný speelt de bal door. Biscay met een sublieme pass. Bernal is nu in balbezit. Bernal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bodu geeft een hoge lob. Kecskés bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecskés geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bodu de bal. Bodu geeft de bal voor. Paal! Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - Thach Hao 5:0

71e minuut.
Hiền Minh is nu in balbezit. Biscay verovert de bal door een tackle van achteren. Biscay probeert naar een medespeler te passen. Bernal is nu in balbezit. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kecskés kopt de bal weg. Biscay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đình Hải. Biscay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Huy Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecskés onderschept slim de pass. Kecskés geeft een lange en hoge pass. Bernal rent richting de bal. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - Thach Hao 6:0

90e minuut.
Biscay rent richting de bal. Biscay geeft de bal voor. Bodu is nu in balbezit. Bodu geeft een hoge lob. Kecskés krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 33%, Thach Hao 67%.
C..O.Y.G - Thach Hao 6:0