Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARKHANGSEO VietNam No1
CT442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten hopeless
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Tấn Thành geeft een hoge lob. Salbert kopt de bal weg. Maringá rent richting de bal. Maringá schiet op doel. Thuận Anh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - VietNam No1 1:0

8e minuut.
Tấn Tài probeert naar een medespeler te passen. Maringá is nu in balbezit. Long Giang rent richting de bal. Maringá verovert de bal door een tackle van achteren. Maringá geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - VietNam No1 2:0

26e minuut.
Patrão geeft de bal voor. Maringá probeert de bal met de borst te controleren. Thuận Anh rent richting de bal. Maringá verovert de bal door een tackle van achteren. Maringá draait met de bal, schiet en ... Hoàng Hạnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Thuận Anh met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ðức Bình met een snelle inworp. Tấn Tài kan de bal niet met de borst controleren. Tấn Tài met een sublieme pass. Hoàng Hạnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ašanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - VietNam No1 3:0

31e minuut.
Hiệp met een sublieme pass. Daar is Anh Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ašanin is nu in balbezit. Ašanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Hạnh met een sublieme pass. Patrão rent richting de bal. Patrão probeert naar een medespeler te passen. Maringá is nu in balbezit. Maringá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - VietNam No1 4:0

38e minuut.
Večera geeft de bal voor. Long Giang onderschept slim de pass. Inworp. Patrão met de inworp. Ašanin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tấn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài geeft een lange en hoge pass. Ašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ašanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - VietNam No1 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 38%, VietNam No1 62%.
PARKHANGSEO - VietNam No1 5:0

58e minuut.
Tấn Thành geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Xuân Khoa stond buitenspel. Quý Vĩnh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ašanin is nu in balbezit. Ašanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - VietNam No1 6:0

70e minuut.
Hiệp geeft een hoge lob. Quý Vĩnh onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xuân Khoa zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 37%, VietNam No1 63%.
PARKHANGSEO - VietNam No1 6:0