Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIN TEAM AL-Nassr
BBH Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Đức Anh geeft de bal voor. Inworp. Parenzan met de inworp. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Badaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badaine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minh Nhật de bal. Drohojowski is nu in balbezit. Drohojowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Badaine verovert de bal door een tackle van achteren. Badaine passt de bal zonder na te denken. Rosseto is nu in balbezit. Rosseto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Minh Nhật de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Quốc Khánh kopt de bal weg. Klungelig pakt Thuận Thành de bal. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIN TEAM - AL-Nassr 1:0

37e minuut.
Thuận Thành probeert naar een medespeler te passen. Drohojowski is nu in balbezit. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Minh Nhật de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Đức Anh is nu in balbezit. Misierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misierewicz passt de bal zonder na te denken. Drohojowski rent richting de bal. Drohojowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIN TEAM - AL-Nassr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIN TEAM 34%, AL-Nassr 66%.
BIN TEAM - AL-Nassr 2:0

53e minuut.
Badaine geeft een hoge lob. Daar is Quốc Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Khánh met een sublieme pass. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Việt Long geeft de bal voor. Inworp. Badaine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Blank kopt de bal weg. Daar is Quốc Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drohojowski is nu in balbezit. Drohojowski schiet op doel. Mạnh Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Parenzan rent richting de bal. Bình Ðạt onderschept slim de pass. Thuận Thành begaat een overtreding. Thuận Thành krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Việt Long heeft problemen om de bal te vangen. Drohojowski rent richting de bal. Việt Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Việt Long krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Drohojowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Thuận Thành zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Badaine kopt de bal weg. Daar is Việt Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drohojowski is nu in balbezit. Drohojowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIN TEAM - AL-Nassr 3:0

89e minuut.
Long rent richting de bal. Long geeft een lange en hoge pass. Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIN TEAM 48%, AL-Nassr 52%.
BIN TEAM - AL-Nassr 3:0