Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIVERPOOL CYPRUS F.C. Man Utd Red Devils
3-2-3-2 Tactiek Attacking
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Szeluga onderschept slim de pass. Szeluga geeft een lange en hoge pass. Panine kopt de bal weg. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gliznitskof met een sublieme pass. Daar is Frangkou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frangkou passt de bal in één keer door. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Kypris bokst de bal weg.

25e minuut.
Çalıcıoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meczecki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çalıcıoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Frangkou is nu in balbezit. Frangkou passt de bal met de wreef. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski schiet op doel. Kypris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Frangkou rent richting de bal. Panine probeert naar een medespeler te passen. Frangkou probeert naar een medespeler te passen. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Kypris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Elmas rent richting de bal. Trung Tuấn onderschept slim de pass. Trung Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Ertuğruloğlu is nu in balbezit. Ertuğruloğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVERPOOL CYPRUS F.C. 40%, Man Utd Red Devils 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIVERPOOL CYPRUS F.C. - Man Utd Red Devils 0:0

50e minuut.
Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Gliznitskof met een sublieme pass. Ertuğruloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertuğruloğlu geeft de bal voor. Okoniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Birinci rent richting de bal. Birinci geeft de bal voor. Çalıcıoğlu kopt de bal weg. Elmas rent richting de bal. Elmas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Szeluga geeft een lange en hoge pass. Szarka rent richting de bal. Prountzos rent richting de bal. Okoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Okoniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Meczecki kopt de bal weg. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski geeft een hoge lob. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka haalt uit met een fantastische trap. Kypris bokst de bal weg.

76e minuut.
Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gliznitskof met een snelle inworp. Ertuğruloğlu geeft een hoge lob. Okoniewski krijgt zijn hoofd ertegen. Kypris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pashialis verovert de bal door een tackle van achteren. Ertuğruloğlu rent richting de bal. Ertuğruloğlu passt de bal in één keer door. Szarka is nu in balbezit. Szarka schiet op doel. Kypris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVERPOOL CYPRUS F.C. 52%, Man Utd Red Devils 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIVERPOOL CYPRUS F.C. - Man Utd Red Devils 0:0