Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:23
  • Competitiewedstrijd: A΄ Division
  • Stadion: ENAD Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 20500
ENAD APOEL
Project X Tactiek AU79
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 53
very good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Papanikolaou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mut met een snelle inworp. Tümen is nu in balbezit. Tümen draait met de bal, schiet en ... Paal! Tonguz bokst de bal weg.

18e minuut.
Erçal verovert de bal door een tackle van achteren. Morote bereikt de bal nog maar net als eerste. Morote speelt de bal door. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mut rent richting de bal. Mut speelt de bal door. Koutsoloukas geeft de bal voor. Tümen springt en kopt de bal. Tonguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENAD 40%, APOEL 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ENAD - APOEL 0:0

49e minuut.
Morote passt de bal in één keer door. Di Natale rent richting de bal. Di Natale passt de bal zonder na te denken. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Morar kopt de bal weg. Neocleous heeft problemen om de bal te vangen. Di Natale speelt de bal door. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karacaoglu geeft een hoge lob. Stylianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen draait met de bal, schiet en ... Tonguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ENAD - APOEL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENAD 45%, APOEL 55%.
ENAD - APOEL 0:1