Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΕΝΑΔ FC Limassol 92
ENAD Tactiek 433
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten outstanding
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Grădescu controleert de bal met de borst. Mellilä rent richting de bal. Mellilä passt de bal in één keer door. Crivăţ met een sublieme pass. Kambur rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 0:1

7e minuut.
Tan rent richting de bal. Mellilä rent richting de bal. Mellilä met een sublieme pass. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 0:2

8e minuut.
Mellilä rent richting de bal. Mellilä geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grădescu de bal onder controle te krijgen. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 0:3

9e minuut.
Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä passt de bal in één keer door. Rey rent richting de bal. Kambur onderschept slim de pass. Kambur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 0:4

20e minuut.
Mellilä passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kambur de bal. Kambur probeert naar een medespeler te passen. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Richards schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ataliotis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ met de inworp. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Kambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey speelt de bal door. Kambur speelt de bal door. Moriggi rent richting de bal. Moriggi draait met de bal, schiet en ... Alkiviadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mellilä is nu in balbezit. Mellilä passt de bal in één keer door. Grădescu is nu in balbezit. Kambur onderschept slim de pass. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Alkiviadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Agăt geeft een hoge lob. Jongh is nu in balbezit. Jongh geeft de bal voor. Trotter geeft de bal voor. Kambur maakt een snoekduik en kopt de bal. Alkiviadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bissolo heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 0:5

37e minuut.
Tan geeft een hoge lob. Inworp. Gunnlaugsson met de inworp. Bonora is nu in balbezit. Bonora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ataliotis geeft de bal voor. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter geeft de bal voor. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mellilä is nu in balbezit. Mellilä speelt de bal door. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ geeft een hoge lob. Kambur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 0:6

41e minuut.
Iscru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä geeft een hoge lob. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Moriggi geeft een hoge lob. Alkiviadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kambur heeft problemen om de bal te vangen. Kambur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΕΝΑΔ FC 64%, Limassol 92 36%.
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 0:6

48e minuut.
Grădescu geeft een hoge lob. Inworp. Trotter met een snelle inworp. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Alkiviadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alkiviadis speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Moriggi de bal onder controle te krijgen. Moriggi speelt de bal door. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Alkiviadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt Iscru de bal. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter passt de bal zonder na te denken. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. Alkiviadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Iscru geeft een lange en hoge pass. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Borsari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 1:6

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alkiviadis niet meer kan verder spelen. Caraiman komt het veld opgelopen. bin Forouhar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kambur rent richting de bal. Kambur passt de bal met de wreef. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 1:7

72e minuut.
Moriggi rent richting de bal. Moriggi geeft een hoge lob. Agăt probeert de bal aan de voet te houden. Richards is nu in balbezit. Richards geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tan kopt de bal weg. Richards is nu in balbezit. Richards passt de bal zonder na te denken. Mellilä rent richting de bal. Mellilä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Iscru probeert naar een medespeler te passen. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir passt de bal zonder na te denken. Bonora is nu in balbezit. Bonora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Moriggi is nu in balbezit. Moriggi passt de bal met de wreef. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 1:8

86e minuut.
Colella met een sublieme pass. Tan probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Rein zijn tegenspeler op de grond. Rein krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΕΝΑΔ FC 63%, Limassol 92 37%.
ΕΝΑΔ FC - Limassol 92 1:8