Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakarya Akrites Anorthosis Giatroi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Michaelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaelides met een sublieme pass. Grigoriou rent richting de bal. Eziç verovert de bal door een tackle van achteren. Eziç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - Anorthosis Giatroi 1:0

29e minuut.
Tekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekman passt de bal in één keer door. HadjitheodoroU is nu in balbezit. HadjitheodoroU schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sakarya Akrites - Anorthosis Giatroi 1:1

30e minuut.
Tekman passt de bal in één keer door. Çağırgan rent richting de bal. HadjitheodoroU onderschept slim de pass. HadjitheodoroU draait met de bal, schiet en ... Solomou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - Anorthosis Giatroi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakarya Akrites 47%, Anorthosis Giatroi 53%.
Sakarya Akrites - Anorthosis Giatroi 1:2

56e minuut.
HadjitheodoroU bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloneftis is nu in balbezit. HadjitheodoroU verovert de bal door een tackle van achteren. HadjitheodoroU haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Liogas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korun met een snelle inworp. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou draait met de bal, schiet en ... Akrivakos kopt de bal weg. İyigün bokst de bal weg.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Aloneftis de bal onder controle te krijgen. Michaelides is nu in balbezit. Michaelides passt de bal met de wreef. Eziç bereikt de bal nog maar net als eerste. Eziç schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sakarya Akrites - Anorthosis Giatroi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakarya Akrites 47%, Anorthosis Giatroi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sakarya Akrites - Anorthosis Giatroi 2:2