Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Larnaca Sakarya Akrites
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 17.5
solide Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Oğuztürk passt de bal zonder na te denken. Tezcan bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail is nu in balbezit. Oğuztürk onderschept slim de pass. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
López de Quintana passt de bal in één keer door. Daar is İsmail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López de Quintana rent richting de bal. López de Quintana geeft een lange en hoge pass. İsmail probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 1:0

18e minuut.
Eziç is nu in balbezit. Aydeniz rent richting de bal. Eziç verovert de bal door een tackle van achteren. Eziç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dereseven met een snelle inworp. Tezcan geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Solomou met een harde bal richting middenveld. İsmail probeert naar een medespeler te passen. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel. Solomou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 2:0

33e minuut.
Doeltrap. Agostinelli trapt de bal weg. Dereseven kopt de bal weg. Daar is Oğuztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. Solomou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 3:0

37e minuut.
López de Quintana is nu in balbezit. López de Quintana passt de bal in één keer door. Eziç rent richting de bal. Eziç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 3:1

39e minuut.
Michaelides geeft de bal voor. Zincir is nu in balbezit. Necati Öykün geeft een lange en hoge pass. İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tezcan is nu in balbezit. Tezcan probeert naar een medespeler te passen. Çağırgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk onderschept slim de pass. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 4:1

43e minuut.
Yoldaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Korun verovert de bal door een tackle van achteren. Korun met een sublieme pass. Eziç is nu in balbezit. Eziç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Solomou trapt de bal weg van het doel. İsmail geeft een hoge lob. Liogas probeert de bal aan de voet te houden. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Larnaca 46%, Sakarya Akrites 54%.
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 4:1

52e minuut.
Erginel speelt de bal door. Oğuztürk rent richting de bal. Liogas begaat een overtreding. Oğuztürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tezcan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Polykarpou is nu in balbezit. Erginel verovert de bal door een tackle van achteren. Erginel probeert naar een medespeler te passen. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk schiet op doel. Solomou bokst de bal weg. Çağırgan met een sublieme pass. Dereseven probeert de bal aan de voet te houden. Dereseven geeft een hoge lob. Oğuztürk springt en kopt de bal. Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 5:1

63e minuut.
Erginel is nu in balbezit. Polykarpou onderschept slim de pass. Polykarpou speelt de bal door. Eziç rent richting de bal. Eziç draait met de bal, schiet en ... Agostinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agostinelli met een sublieme pass. Michaelides kopt de bal weg. Klungelig pakt Aydeniz de bal. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Oğuztürk kopt de bal weg. López de Quintana is nu in balbezit. López de Quintana met een sublieme pass. Tezcan rent richting de bal. Tezcan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Liogas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Larnaca 45%, Sakarya Akrites 55%.
AEK Larnaca - Sakarya Akrites 5:1