Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. OMONOIA F.C. Man Utd Red Devils
3412 Tactiek Attacking
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Fajkis is nu in balbezit. Birinci onderschept slim de pass. Birinci geeft de bal voor. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas haalt uit met een fantastische trap. Gajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Miroğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas haalt uit met een fantastische trap. Gajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Elmas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. OMONOIA F.C. - Man Utd Red Devils 0:1

16e minuut.
Ufkabakan onderschept slim de pass. Ufkabakan met een sublieme pass. Vural rent richting de bal. Vural haalt uit met een fantastische trap. Kypris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. OMONOIA F.C. - Man Utd Red Devils 1:1

24e minuut.
Rutgersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Miroğlu speelt de bal door. Elmas is nu in balbezit. Elmas haalt uit met een fantastische trap. Gajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Birinci probeert naar een medespeler te passen. Elmas is nu in balbezit. Rutgersson maakt een afschuwelijke overtreding. Rutgersson krijgt een gele kaart. Elmas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birinci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elmas springt en kopt de bal. Gajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Birinci met een sublieme pass. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas verovert de bal door een tackle van achteren. Elmas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Koronides probeert naar een medespeler te passen. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan passt de bal met de wreef. Vural rent richting de bal. Vural draait met de bal, schiet en ... Kypris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bektaş geeft een lange en hoge pass. Fezas kopt de bal weg. Koronides is nu in balbezit. Koronides geeft de bal voor. Vural maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. OMONOIA F.C. 52%, Man Utd Red Devils 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. OMONOIA F.C. - Man Utd Red Devils 1:1

55e minuut.
Hekert speelt de bal door. Fezas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Gajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. OMONOIA F.C. - Man Utd Red Devils 1:2

56e minuut.
Paletsios geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birinci geeft een hoge lob. Elmas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Serdaris speelt de bal door. Topan is nu in balbezit. Topan passt de bal met de wreef. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kypris trapt de bal weg van het doel. Birinci kopt de bal weg. Miroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroğlu geeft een hoge lob. Elmas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Topan krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Birinci de bal. Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap. Kypris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. OMONOIA F.C. - Man Utd Red Devils 2:2

75e minuut.
Serdaris geeft een hoge lob. Ufkabakan met een sublieme pass. Prountzos probeert de bal aan de voet te houden. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan haalt uit met een fantastische trap. Kypris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Prountzos geeft een lange en hoge pass. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Fezas begaat een overtreding. Fezas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. OMONOIA F.C. 47%, Man Utd Red Devils 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. OMONOIA F.C. - Man Utd Red Devils 2:2