Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: A΄ Division
  • Stadion: ENAD Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20412
ENAD Limassol 92
Project X Tactiek 433
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 55.1
incredible Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Morote is nu in balbezit. Morote passt de bal met de wreef. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar geeft een lange en hoge pass. Neocleous maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Di Natale geeft een hoge lob. Morote bereikt de bal nog maar net als eerste. Morote passt de bal zonder na te denken. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Morar kopt de bal weg. Daar is Morote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morote passt de bal zonder na te denken. Pantelides heeft problemen om de bal te vangen. Pantelides draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Moriggi rent richting de bal. Moriggi speelt de bal door. Pieridis onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moriggi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Di Natale kopt de bal weg. Daar is Pantelides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plumb rent richting de bal. Pantelides verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelides draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Morar is nu in balbezit. Morar geeft de bal voor. Daar is Plumb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neocleous rent richting de bal. Neocleous schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Plumb is nu in balbezit. Plumb geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pantelides de bal onder controle te krijgen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Emin Kaptan is nu in balbezit. Morar rent richting de bal. Morar met een sublieme pass. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Borsari geeft een hoge lob. Inworp. Di Natale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Morote is nu in balbezit. Morote met een sublieme pass. Di Natale probeert naar een medespeler te passen. Pantelides heeft problemen om de bal te vangen. Pantelides draait met de bal, schiet en ... Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Morar is nu in balbezit. Morar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neocleous de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Borsari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENAD 35%, Limassol 92 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ENAD - Limassol 92 0:0

47e minuut.
Plumb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morote met een snelle inworp. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pieridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriggi onderschept slim de pass. Moriggi passt de bal in één keer door. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale passt de bal zonder na te denken. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ENAD - Limassol 92 1:0

52e minuut.
Mellilä rent richting de bal. Mellilä met een sublieme pass. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous schiet op doel. Colella bokst de bal weg.

61e minuut.
Morote bereikt de bal nog maar net als eerste. Morote passt de bal zonder na te denken. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Colella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ENAD - Limassol 92 2:0

69e minuut.
Jongh onderschept slim de pass. Inworp. Di Natale met de inworp. Neocleous speelt de bal door. Plumb verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Plumb trapt de bal weg van het doel. Daar is Emin Kaptan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä rent richting de bal. Mellilä geeft een lange en hoge pass. Richards geeft een lange en hoge pass. Tonguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Morar rent richting de bal. Morar geeft een hoge lob. Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Crivăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Moriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriggi draait met de bal, schiet en ... Tonguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ENAD - Limassol 92 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENAD 40%, Limassol 92 60%.
ENAD - Limassol 92 2:1