Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anorthosis Giatroi AEK Larnaca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.5
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Adal onderschept slim de pass. Adal passt de bal zonder na te denken. HadjitheodoroU bereikt de bal nog maar net als eerste. HadjitheodoroU draait met de bal, schiet en ... Agostinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Akrivakos is nu in balbezit. İsmail is nu in balbezit. İsmail speelt de bal door. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 0:1

15e minuut.
López de Quintana heeft problemen om de bal te vangen. López de Quintana geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. İyigün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 0:2

20e minuut.
Tezcan passt de bal zonder na te denken. Kissas is nu in balbezit. Oğuztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. İyigün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 0:3

21e minuut.
HadjitheodoroU speelt de bal door. Daar is Tekman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuztürk onderschept slim de pass. Klungelig pakt Oğuztürk de bal. Oğuztürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is İsmail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. HadjitheodoroU is nu in balbezit. HadjitheodoroU draait met de bal, schiet en ... Fantousis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 1:3

25e minuut.
İsmail is nu in balbezit. İsmail met een sublieme pass. Erginel speelt de bal door. Daar is Oğuztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 1:4

29e minuut.
Triantafillides bereikt de bal nog maar net als eerste. Erginel verovert de bal door een tackle van achteren. Erginel passt de bal met de wreef. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
İsmail passt de bal zonder na te denken. López de Quintana heeft problemen om de bal te vangen. López de Quintana geeft de bal voor. Oğuztürk kan de bal niet met de borst controleren. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dereseven onderschept slim de pass. Dereseven probeert naar een medespeler te passen. Grigoriou is nu in balbezit. Oğuztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ... İyigün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anorthosis Giatroi 54%, AEK Larnaca 46%.
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 1:4

47e minuut.
Yoldaş speelt de bal door. López de Quintana rent richting de bal. López de Quintana geeft de bal voor. Oğuztürk heeft problemen om de bal te vangen. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Agapiou passt de bal in één keer door. Adal is nu in balbezit. Adal speelt de bal door. HadjitheodoroU rent richting de bal. HadjitheodoroU haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Agapiou speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López de Quintana met een snelle inworp. İsmail rent richting de bal. İsmail geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Triantafillides passt de bal in één keer door. Kyprianou is nu in balbezit. Necati Öykün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Necati Öykün krijgt een gele kaart.

81e minuut.
İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail met een sublieme pass. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Oğuztürk passt de bal met de wreef. Dereseven geeft een hoge lob. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ... İyigün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 1:5

86e minuut.
Tekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk onderschept slim de pass. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ... İyigün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Oğuztürk de bal. İyigün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 1:6

88e minuut.
Akrivakos bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. López de Quintana met een sublieme pass. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel. İyigün bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anorthosis Giatroi 40%, AEK Larnaca 60%.
Anorthosis Giatroi - AEK Larnaca 1:6