Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:21
  • Competitiewedstrijd: A΄ Division
  • Stadion: ΓΣΠ
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45311
APOEL apollon lim
AU79 Tactiek apollon92
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Andrenacci rent richting de bal. Andrenacci passt de bal zonder na te denken. Ekingen speelt de bal door. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cordero met een harde bal richting middenveld. Chrysostomou kopt de bal weg. Andrenacci met een sublieme pass. Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chrysostomou is nu in balbezit. Chrysostomou passt de bal in één keer door. Ekingen speelt de bal door. Klungelig pakt Tümen de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vujičić probeert naar een medespeler te passen. Lobo probeert naar een medespeler te passen. Cavrić rent richting de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOEL - apollon lim 0:1

20e minuut.
Stilz is nu in balbezit. Stilz passt de bal in één keer door. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić geeft de bal voor. Huy Khánh krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

24e minuut.
Malkauskas met een harde bal richting middenveld. Ekingen kopt de bal weg. Andrenacci probeert naar een medespeler te passen. Chrysostomou geeft de bal voor. Ivošić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Andrenacci rent richting de bal. Andrenacci speelt de bal door. Chrysostomou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysostomou geeft een hoge lob. Ivošić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Andrenacci passt de bal met de wreef. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann passt de bal met de wreef. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Vujičić de bal. Vujičić met een sublieme pass. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ... Cordero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOEL - apollon lim 0:2

42e minuut.
Irvine passt de bal in één keer door. Vujičić rent richting de bal. Vujičić geeft de bal voor. Huy Khánh krijgt zijn hoofd ertegen. Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APOEL - apollon lim 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOEL 47%, apollon lim 53%.
APOEL - apollon lim 0:3

47e minuut.
Chrysostomou geeft de bal voor. Tümen kopt de bal weg. Ekingen rent richting de bal. Ekingen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APOEL - apollon lim 1:3

48e minuut.
Vujičić probeert de bal aan de voet te houden. Andrenacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrenacci passt de bal zonder na te denken. Ivošić rent richting de bal. Ivošić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ekingen met een sublieme pass. Andrenacci met een sublieme pass. Chrysostomou rent richting de bal. Chrysostomou met een sublieme pass. Ivošić rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Irvine is nu in balbezit. Ivošić verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysostomou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysostomou geeft een lange en hoge pass. Tümen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chrysostomou is nu in balbezit. Chrysostomou speelt de bal door. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Malkauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOEL - apollon lim 2:3

63e minuut.
Ekingen passt de bal met de wreef. Chrysostomou rent richting de bal. Chrysostomou probeert naar een medespeler te passen. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczałkowski komt het veld opgelopen. Pangalli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chrysostomou rent richting de bal. Chrysostomou passt de bal in één keer door. Ivošić rent richting de bal. Ivošić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
APOEL - apollon lim 3:3

86e minuut.
Chrysostomou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skannavias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOEL 49%, apollon lim 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APOEL - apollon lim 3:3