Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kataprasinoi Kartallar Limassol 92
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten outstanding
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Eliçin onderschept slim de pass. Eliçin probeert naar een medespeler te passen. Nolan rent richting de bal. Mellilä onderschept slim de pass. Mellilä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:1

6e minuut.
Karagiannis geeft een hoge lob. Jongh geeft de bal voor. Daar is Crivăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ geeft een hoge lob. Kambur springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:2

7e minuut.
Kambur is nu in balbezit. Richards rent richting de bal. Richards probeert naar een medespeler te passen. Kambur rent richting de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Öztürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öztürk met een sublieme pass. Tan kopt de bal weg. Kambur rent richting de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Öztürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:3

10e minuut.
Crivăţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mavris de bal. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Öztürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:4

12e minuut.
Kambur is nu in balbezit. Spoliaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur onderschept slim de pass. Kambur schiet op doel. Öztürk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kambur is nu in balbezit. Mellilä is nu in balbezit. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mellilä is nu in balbezit. Mellilä passt de bal in één keer door. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Öztürk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Moriggi is nu in balbezit. Moriggi speelt de bal door. Klungelig pakt Kambur de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Öztürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mellilä rent richting de bal. Mellilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:5

23e minuut.
Crivăţ met een sublieme pass. Trotter met een sublieme pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriggi is nu in balbezit. Moriggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tan is nu in balbezit. Tan met een sublieme pass. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel. Öztürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:6

26e minuut.
Erol rent richting de bal. Erol passt de bal in één keer door. Şahinoğlu is nu in balbezit. Kambur onderschept slim de pass. Kambur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:7

28e minuut.
Crivăţ met een snelle inworp. Mellilä geeft de bal voor. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel. Spoliaric probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Öztürk bokst de bal weg.

29e minuut.
Şahinoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Moriggi met een snelle inworp. Richards rent richting de bal. Richards geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Mavris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:8

31e minuut.
Öztürk met een harde bal richting middenveld. Tan kopt de bal weg. Klungelig pakt Richards de bal. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:9

38e minuut.
Öztürk trapt de bal weg. Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä met een sublieme pass. Kambur rent richting de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:10

44e minuut.
Richards probeert naar een medespeler te passen. Kambur is nu in balbezit. Kambur speelt de bal door. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kataprasinoi Kartallar 76%, Limassol 92 24%.
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:11

48e minuut.
Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. Spoliaric is nu in balbezit. Spoliaric geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tan met een sublieme pass. Mellilä rent richting de bal. Kambur heeft problemen om de bal te vangen. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mavris heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel. Öztürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:12

55e minuut.
Moriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriggi heeft problemen om de bal te vangen. Moriggi geeft een hoge lob. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Öztürk trapt de bal weg van het doel. Crivăţ kopt de bal weg. Daar is Nolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Tan probeert naar een medespeler te passen. Kambur is nu in balbezit. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mellilä speelt de bal door. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ speelt de bal door. Mellilä rent richting de bal. Mellilä geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Öztürk trapt de bal weg van het doel. Günkan kopt de bal weg. Jongh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kambur de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:13

65e minuut.
Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä passt de bal zonder na te denken. Kambur probeert naar een medespeler te passen. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:14

66e minuut.
Kambur verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mellilä de bal. Mellilä haalt uit met een fantastische trap. Öztürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:15

68e minuut.
Jongh met de inworp. Moriggi geeft een hoge lob. Kambur kopt de bal weg. Richards is nu in balbezit. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:16

70e minuut.
Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap. Öztürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Öztürk probeert naar een medespeler te passen. Moriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriggi geeft de bal voor. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Moriggi passt de bal zonder na te denken. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tan kopt de bal weg. Richards is nu in balbezit. Richards passt de bal zonder na te denken. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:17

75e minuut.
Mellilä passt de bal zonder na te denken. Tan controleert de bal met de borst. Tan probeert naar een medespeler te passen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tan probeert naar een medespeler te passen. Richards is nu in balbezit. Spoliaric rent richting de bal. Richards onderschept slim de pass. Richards draait met de bal, schiet en ... Öztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Moriggi kopt de bal weg. Mellilä probeert de bal met de borst te controleren. Mellilä met een sublieme pass. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ... Öztürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:18

90e minuut.
Kambur rent richting de bal. Kambur passt de bal zonder na te denken. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap. Öztürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kataprasinoi Kartallar 80%, Limassol 92 20%.
Kataprasinoi Kartallar - Limassol 92 0:19