Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Larnaca ΕΝΑΔ FC
Normal Tactiek ENAD
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Gunnlaugsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Necati Öykün controleert de bal met de borst. Erginel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora verovert de bal door een tackle van achteren. Bonora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 0:1

7e minuut.
Bonora is nu in balbezit. Bonora passt de bal in één keer door. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir schiet op doel. Agostinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 0:2

8e minuut.
Bissolo geeft de bal voor. Inworp. Dereseven met een snelle inworp. Tezcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezcan geeft een hoge lob. Alkiviadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Oğuztürk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 1:2

12e minuut.
Rein passt de bal in één keer door. Iscru is nu in balbezit. Iscru passt de bal in één keer door. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir rent richting de bal. Bonora rent richting de bal. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana geeft de bal voor. Erginel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 2:2

45e minuut.
Iscru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hasan Demir de bal. Hasan Demir passt de bal met de wreef. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Larnaca 43%, ΕΝΑΔ FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 2:2

55e minuut.
Dereseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereseven speelt de bal door. Erginel probeert naar een medespeler te passen. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Forouhar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bonora rent richting de bal. Bonora passt de bal zonder na te denken. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir schiet op doel. Agostinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bissolo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iscru de bal. Iscru passt de bal met de wreef. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Iscru met een sublieme pass. Bonora is nu in balbezit. Bonora met een sublieme pass. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iscru zal de hoekschop nemen. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 2:3

75e minuut.
Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oğuztürk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İsmail zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bissolo kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López de Quintana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oğuztürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rein is nu in balbezit. Rein speelt de bal door. İsmail speelt de bal door. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana geeft een hoge lob. Alkiviadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Larnaca 61%, ΕΝΑΔ FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Larnaca - ΕΝΑΔ FC 3:3