Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABALATOI F.C Kıbrıs Lefkoşa
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Gérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérard geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yeşilada de bal onder controle te krijgen. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Gálvez de bal. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu probeert naar een medespeler te passen. Loizou rent richting de bal. Loizou geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koutousis met een sublieme pass. Xipolitas kopt de bal weg. Fulga rent richting de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 1:0

16e minuut.
Erginel rent richting de bal. Erginel schiet op doel. Faiz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Georgallides zal de hoekschop nemen. Omerou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erginel rent richting de bal. Erginel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 1:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgallides met de inworp. Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu onderschept slim de pass. Oraloğlu geeft een hoge lob. Omerou bokst de bal weg.

44e minuut.
Vojník rent richting de bal. Oraloğlu onderschept slim de pass. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akalin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABALATOI F.C 47%, Kıbrıs Lefkoşa 53%.
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 1:2

53e minuut.
Fulga passt de bal in één keer door. Gérard is nu in balbezit. Met opzet legt Sırrı zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sırrı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sırrı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Akalin geeft een lange en hoge pass. Loizou bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizou passt de bal met de wreef. Erginel rent richting de bal. Erginel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Omerou trapt de bal weg. Xipolitas kopt de bal weg. Erginel bereikt de bal nog maar net als eerste. Erginel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 1:3

61e minuut.
Vojník geeft een lange en hoge pass. Yeşilada rent richting de bal. Yeşilada geeft een hoge lob. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Stypuła rent richting de bal. Christou is nu in balbezit. Stypuła onderschept slim de pass. Stypuła geeft een hoge lob. Fulga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vojník kopt de bal weg. Klungelig pakt Paraskeua de bal. Fulga is nu in balbezit. Gérard rent richting de bal. Gérard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gálvez onderschept slim de pass. Gálvez met een sublieme pass. Xipolitas speelt de bal door. Gérard is nu in balbezit. Gérard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 2:3

84e minuut.
Erginel probeert naar een medespeler te passen. Oraloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 3:3

86e minuut.
Yeşilada probeert naar een medespeler te passen. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua speelt de bal door. Gérard rent richting de bal. Gérard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Loizou passt de bal zonder na te denken. Fulga is nu in balbezit. Fulga probeert naar een medespeler te passen. Gérard is nu in balbezit. Gérard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABALATOI F.C 42%, Kıbrıs Lefkoşa 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABALATOI F.C - Kıbrıs Lefkoşa 3:3